0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν υπήρχαν προσλήψεις, διορισμοί( όχι αυτά τα ψίχουλα της τελευταίας διετίας) ,αξιοπρεπείς μισθοί, δε θα με ενοχλούσε η επιμήκυνση του έτους με αυτόν τον τρόπο. Τώρα φαίνονται ότι είναι προεκλογικό τερτίπι για χάρη του κάθε άσχετου κομπλεξικού που απεχθάνεται τον τεμπέλη εκπαιδευτικό που κάθεται τρεις μήνες. Θυμάστε πόσο στήριξε η κοινή γνώμη, ο "κόσμος",την αύξηση ωραρίου και στράφηκε εναντίον των τεμπέληδων που τόλμησαν να σκεφτούν απεργία κατά τις ιερές Πανελλήνιες! Θυμάμαι και μέλη του φόρουμ να υποστηρίζουν τον άδολο κοσμάκη και τα παιδάκια του..άντε με τις υγείες σας. Εγώ είμαι πια εκτός δημόσιας εκπαίδευσης
Πιστεύετε ότι όλα αυτά θα περάσουν χωρίς καμία αντίδραση, βλέπε εκπαιδευτικοί, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, μαθητές κτλ.; Καλά όλοι οι υπόλοιποι βλέπε γονείς, ΜΜΕ και κοινωνία γενικότερα θα χειροκροτήσουν και θα πουν ένα μεγάλο μπράβο στον Άρβι που τόσο μα τόσο σκέπτεται το καλό των μαθητών!!! Aντε να δουλέψουν επιτέλους οι τεμπέληδες εκπαιδευτικοί!!! Εύγε Αρβανιτόπουλε Υπουργέ
Δεν βρίσκω τίποτα παράλογο σε αυτή την τοποθέτηση του Υπουργού.Εαν φροντίσει οι εγγραφές των μαθητών και οι τοποθετήσεις των καθηγητών να γίνουν εχουν τελειώσει στο τέλος του Ιουνίου ... γιατί ν α μην αρχίουμε νωρίς ...Για το αίσχος της 7ης Ιανουαρίου δεν έχω να πως τίποτα ( ακουσε εκεί έχουμε πολλούς Γιάννηδες )Ποιο είναι το θρησκευτικό περιεχόμενο μετά την Τρίτη του Πάσχα .... χωνεύουμε Μπορεί να κερδίσει και μια μέρα από 1/2+1/2 στις παραμονές των εθνικών εορτών και ακόμα 1/2 + 1/2 στην 17Ν και 30 ΙΑΝ .Εαν τα κάνει όλα αυτά ... τότε και μόνο τότε έχει δικαίωμα να συζητήσει για λευκή εβδομάδα .Κύριοι ... πάρτε'το χαμπάρι ... το 2014 απέχει από το 2009 .... έτη φωτός .Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δουλέψω αυτες τις ημερομηνίες.