0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάστε τα σχόλια των αναγνωστών για να καταλάβετε πώς σκέφτεται ο μέσος Έλληνας για τους εκπαιδευτικούς.http://www.protothema.gr/greece/article/347641/konstadinos-arvanitopoulos-shediazoume-epimikunsi-tou-sholikou-etous-perissotero-mathima-ligoteres-argies-apo-fe/
Πολύ σωστά! Ακόμη και τον Δεκέμβρη έλειπαν από πολλά σχολεία βασικές ειδικότητες, η παράταση τους μάρανε, η οποία απλούστατα αφορά την εντατικοποίηση της εργασίας με κάθε τρόπο: και παραπάνω να δουλεύεις και με λιγότερα χρήματα.
δεν εχω καν σκοπο να παω να ψηφισω...αλλα θα παω και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ μονο και μονο διοτι πρεπεινα ξεκουμπιστουν οι ανθρωποι αυτοι απο εκει πανω...χωρις να πιστευω οτι θα ειναι καλυτεροι (μακαρι να διαψευστω)...
Δεν εχει να κανει με τις αρετες και την αξια του Τσιπρα αλλα με τα φυγοκεντρα αντανακλαστικα ενος μεγαλου τμηματος του εκλογικου σωματος, το οποιο μετατοπιζεται πολιτικα ως αντιδραση στις αψυχολογητες πρωτοβουλιες της συγκυβερνησης, αποτελειωνοντας τον θνησκοντα πολιτικο χωρο που η συμπολιτευση - και κυριως το πασοκογενες κομματι - καταλαμβανει.
Τετέλεσται;Θα το αφήσουμε έτσι;
Τον Μάιο θα φάει μαύρο. Ως τότε;
Μεχρι τοτε ομως φοβουμαι ότι ο κωμικοτραγικος θιασος θα εχει ολοκληρωσει την αυταρχικοποιηση της εκπαιδευσης.
μπερδεμένα μου τα λες πατριώτ. εγώ ξέρω οτι εδώ και 40 χρόνια τα πρόβατα γυρνάνε μόνα τους στου μαντρί.