0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι απόφοιτη του μεταπτυχιακού ειδικής αγωγής του πανεπιστημίου Λευκωσίας και σκέφτομαι να κάνω δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διδακτική των μαθηματικών και των φυσικών επιστημών. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει ήδη τελειώσει αυτό το μεταπτυχιακό μήπως μπορεί να μου πει πως του φάνηκε. Επίσης είναι κάποιος που τελείωσε 2ο μεταπτυχιακό με μεταφορά μονάδων από το 1ο(αναγνώριση μαθημάτων) και να πήρε αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ; Οποιεσδήποτε πληροφορίες θα με βοηθούσαν στην απόφασή μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
παιδιά το μεταπτυχιακό της Κύπρου Διδακτική Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών θέλει ΔΟΑΤΑΠ ?
με τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων έχει δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση. Τουλάχιστον για όσους έχουν μεταφορά από μεταπτυσιακό από Ελλάδα θα πρέπει να δοθεί έγκριση από το ΚΥΣΑΤΣ (αντίστοιχο ΔΟΑΤΑΠ στην Κύπρου). Δυστυχώς το ΚΥΣΑΤΣ έχει τουλάχιστον 1 χρόνο να συνεδριάσει. Θα συνεδριάσει τέλη Νοεμβρίου οπότε αν έχω περισσότερες πληροφορίες θα σου στείλω. Αυτό ισχύει για όοσυς έχουν καταθέσει αίτηση στο ΔΟΑΤΑΠ από 15/05/2015 και έπειτα
Έχει κάνει κάποιος το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας να μας εντυπώσεις;