0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο συνδυασμός αναρρωτικής - κανονικής για το διάστημα πριν το Πάσχα, μου φαίνεται κάπως δύσκολη περίπτωση. Αυτοί μπορεί να σου πουν να πάρεις άνευ αποδοχών και για αυτό το διάστημα, είναι βέβαια και θέμα προσώπων (διευθυντής σχολικής μονάδας - προϊστάμενος)
josua, θα πρότεινα να απευθυνθείς στη διεύθυνσή σου και να το συζητήσεις.Συνήθως διευκολύνουν, παρά παρεμποδίζουν.Προσωπικά, για παράδειγμα, δεν ήξερα ότι δικαιούμουν 10 μέρες κανονικής άδειας και ετοιμαζόμουν να επιστρέψω στο νησί.Η υπηρεσία ευτυχώς τότε, με έβγαλε από αυτή την πολύ δύσκολη θέση.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:Με πιθανή ημερομηνία τοκετού 27 Δεκεμβρίου η άδεια κύησης ξεκινά 1 Νοεμβρίου,α. Σε περίπτωση που με καλέσουν μετά τη 1 Νοέμβρη θα έχω κάποιο πρόβλημα με την άδεια;;Θα βγω κατευθείαν σε άδεια κύησης αφού κάνω ανάληψη υπηρεσίας ή δεν γινεται ;Υπάρχει πρόβλημα με την προυπηρεσία μου;θέλω να πω μετράει κανονικά από τη μέρα που θα κάνω ανάληψη;β. Αν με πάρουν από την αρχή της χρονιάς θα με τοποθετήσουν σε σχολείο μέχρι να βγω σε άδεια ή θα με κρατησουν στη διεύθυνση; Ξέρει κανείς ποιος προηγείται στις τοποθετήσεις;Ευχαρισ΄τω
Πολύ καλή δουλειά...http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BDΑυτή η ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας.