0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πιστευω πως περιμενουν και τα κεδδυ, απλα αυτο μπορει να παρει μερες. Πιστευω να μην χασουμε τις τοποθετησεις και να συνεξεταστουμε με τους εντος πυσδε
θελουν λεει να γινει συνεξεταση α/θμιας και β/θμιας για τον κλαδο πε11
Kαλησπέρα συνάδελφοι!Κατ'αρχάς εύχομαι σε όλους να πάνε όλα κατ'ευχήν με τις αποσπάσεις και να βρεθεί καθένας εκεί που είναι καλύτερα για εκείνον και την οικογένειά του!Είμαι από τους πιθνούς να διοριστούν μόνιμα, αν και ήδη 10 χρόνια ωρομίσθια και αναπληρώτρια Αγγλικής. λ¨ογω της έκρυθμης οικονομικής κατάστασης σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρνηθώ το διορισμό μου, δεδομένου ότι εκτός της πρώτης υποχρεωτικής χρονιάς, βλέπω ότι οι αποσπάσεις είναι πολύ δύσκολες πια και μάλιστα για Αθήνα όπου μένω μόνιμα. Πέραν αυτού ο μισμός του πρωτοδιόριστου είναι υπερβολικά μικρός για να διατηρώ δύο σπίτια, αυτοκίνητο δεν έχω και έχω και μια σειρά από μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις (δάνειο κλπ).Ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους αυτού του νήματος πόσο εύκολο είναι να πάρει κανείς πια απόσπαση -χωρίς μέσον- και ποιά ζητήματα παίζουν σημαντικό ρόλο.Αν και έχω ήδη απελπιστεί και δεν περιμένω καμιά θετική απάντηση θα σας ήμουν υπόχρεη για την ενημέρωση.Και πάλι εύχομαι το καλύτερο για όλους σας!
...περιμένοντας τημ υπογραφή παίρνουμε άδεια αλλά όχι αναρρωτική (πρέπει να περάσει επιτροπή κάποιος που πέρνει αναρρωτική Δευτέρα) αλλά κανονική ή άλλου τύπου άδεια.
Απ' όσο γνωρίζω για την πρώτη μέρα του σχολικού έτους (συνήθως 1/9) και την τελευταία (συνήθως 30/6 στην δευτεροβάθμια) δεν επιτρέπεται να δωθεί κανονική άδεια.Η αιμοδοτική είναι η λύση σας. 3 μέρες είναι. Πάτε στο νοσοκομείο 1/9, δώστε αίμα και πάρτε και 2-3/9 καπάκι.Πάντως το ότι ωθούμαστε σε τέτοιες συζητήσεις είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς τι ζούμε.
Μάλιστα!!Και το ερώτημα παραμένει για την Ευρυτανία την ΜΟΝΗ ΔΔΕ της Ελλάδας που κάνει εξυπνάδες!!!Προς το παρόν έχουμε μόνο την άποψη-προσωπική γνώμη των αιρετών (τοπικών και του ΚΥΣΔΕ) ότι μας καλύπτει η απόφαση απόσπασης!Και αν επιμείνει ο προιστάμενος και μας κάνει κανένα πειθαρχικό τι γίνεται???Θα τρελαθώ!!!Ταξιδεύω ή όχι!Να ρωτήσω αύριο υπουργείο αλλά μέχρι να απαντήσουν δεν προλαβαίνω να διακτινιστώ!
Να κοπουν και μεταθεσεις και αποσπασεις. Ολοι στις οργανικες τους και τελος. Εμεις προλαβαμε και βολευτηκαμε και δε γουσταρουμε να ερχονται απο αλλα ΠΥΣΔΕ να μας παιρνουν τοσο τα καλα οργανικα (μετατεθιμενοι) οσο και τις αποσπασεις εντος (οι αποσπασμενοι).Εξορθολογισμος πια...