0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοινοτυπο αυτο που θα ρωτησω: αν η χ β/θμια εχει δωσει 1 λειτουργικο κενο (ενω στην πραγματικοτητα ειναι περισσοτερα) και δωσει επομενως 1 αποσπαση, πως μπορουν να κινηθουν οι υπολοιποι εκπ/κοι που ενω εκαναν αιτηση αποσπασης για τη συγκεκριμενη περιοχη βλεπουν μετα απο 10 μερες να παιρνουν δεκαδες αναπληρωτες;;; δεν ειναι παρανομο;
Για αυτο να προσεχουμε τι ψηφιζουμε ........
Μαλιστα..αυριο υποτιθεται..Ελπιζω αυριο να μην μας πουν μεθαυριο!Αλλα εστω οτι αυριο μετα το μεσημερι βεβαια θα βγουν.Εγω εχω την εξης απορια:Καπου,στο αλφαβιτα ειχα διαβασει οτι οσοι παρουν αποσπαση πριν την 1η σεπτεμβριου,την 1η θα παρουσιαστουν στο ΣΧΟΛΕΙΟ της αποσπασης τους.ΣΧΟΛΕΙΟ...ελεγε,δεν ελεγε β/θμια ή α/θμια.Ρε παιδια..αν βγουν αυριο μετα το μεσημερι...και εστω οτι την πηραμε,εμεις που παρουσιαζομαστε την δευτερα;Διοτι πως θα προλαβουμε την παρασκευη να δηλωσουμε σχολειο προτιμησης και να μας ανακοινωθει κιολας ετσι ωστα να παρουσιαστουμε την δευτερα;Ξερει κανεις κατι παραπανω;;Διοτι με εχει φαει το αγχος με αυτο..
Εγω εχω την εξης απορια:Καπου,στο αλφαβιτα ειχα διαβασει οτι οσοι παρουν αποσπαση πριν την 1η σεπτεμβριου,την 1η θα παρουσιαστουν στο ΣΧΟΛΕΙΟ της αποσπασης τους.ΣΧΟΛΕΙΟ...ελεγε,δεν ελεγε β/θμια ή α/θμια.
Μπορεί μάλιστα να απασχοληθείς στο Γραφείο μέχρι την ανακοίνωση των τοποθετήσεων γιατί είναι λίγο τραβηγμένο να κάθεσαι και να πληρώνεσαι.
Να διαβάζετε τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων και όχι "οδηγίες" στο ίντερνετ. Ούτως ή άλλως στη Διεύθυνση παρουσιάζεσαι, πάντα έτσι ήταν. Η απόσπαση είναι σε ΠΥΣΔΕ. Παρουσιάζεσαι στο ΠΥΣΔΕ και περιμένεις να ανακοινωθεί η τοποθέτησή σου σε σχολείο. Μετά παρουσιάζεσαι και στο σχολείο. Μπορεί κάποια ΠΥΣΔΕ να σου λένε να παρουσιαστείς μόνο στο σχολείο (π.χ. σε νησιωτικές περιοχές) αλλά γενικά παρουσιάζεσαι στη Διεύθυνση. Μπορεί μάλιστα να απασχοληθείς στο Γραφείο μέχρι την ανακοίνωση των τοποθετήσεων γιατί είναι λίγο τραβηγμένο να κάθεσαι και να πληρώνεσαι.Φιλικά.