elranna και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που είναι ανακρίβεια όμως είναι πως εργαζόμενος ως νοσηλευτής (και μάλιστα στο δημόσιο) δεν παίρνει βαρέα και ανθυγιεινά. Η πρόσληψή του ως νοσηλευτή έχει αυτή την ιδιαιτερότητα και δεν φτάσαμε ακόμη να δουλεύει ως νοσηλευτής και να δηλώνεται σαν υπάλληλος γραφείου. Ακόμη και αν ανοίγει πόρτες για ραντεβού στο οφθαλμολογικό ως ελαφράς υπηρεσίας, πάλι έχει προσληφθεί ως νοσηλευτής.
Το επίδομα τέκνων- για παιδιά που σπουδάζουν- χορηγείται εφόσον δεν έχουν εισόδημα ή έχουν εισόδημα έως..... Ποιο ποσό??? Γνωρίζει κάποιος???
Τράπεζα Πειραιώς , μέχρι στιγμής τπτ...Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό... μαθαίνω ότι συνάδελφοι σε Eurobank , Alpha πληρώθηκαν από τις 17.00Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον ;
Τα χρήματα της μισθοδοσίας μας μπήκαν χθες...! Η Τράπεζα Πειραιώς μου έστειλε sms στις 18:30 το απόγευμα..!Αυτό που γράφετε κάποιοι ότι έμπαιναν τα χρήματα στις 16:30 μ.μ. συνέβαινε, όταν η μισθοδοσία μας ήταν στις 12 του μήνα - τώρα μπήκαν νωρίτερα.Η επόμενη μισθοδοσία στις 24/7...!
Μία διόρθωση, για τέκνα που σπουδάζουν και εργάζονται, για να συνεχιστεί η καταβολή της οικογενειακής παροχής στον γονέα, θα πρέπει το φορολογητέο εισόδημα να μην ξεπερνάει σε ετήσια βάση το αφορολόγητο. Αν δεν κάνω λάθος είναι 8.636.Δεν έχει σημασία αν ασφαλίζεται ή όχι. Άλλωστε ανασφάλιστη εργασία δεν επιτρέπεται.