0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γατούλα , πρέπει κάποια στιγμή , εμείς οι Έλληνες να πάψουμε να λέμε προσβλητικά και ανυπόστατα λόγια για τον άλλο σύνάδελφο... Προσωπικά εγώ ώς ΠΕ18.03 έχω πολλές φορές κάνει ιδιαίτερο σε απόφοιτο Οικονομικού πανεπιστημίου σε διάφορες λογιστικές ...Όπως επίσης πιστεύω πώς θα έχει γίνει και το αντίθετο......
Πότε ερχεται?
ο ανεργος ακομα και 0 μορια να εχει προηγειται γιατι ισχυει το 30 %. 30 % ειναι υποχρεωμενος ο διευθυντης να προσλαβει απο τον πινακα των ανεργων. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι μεχρι και 20 ωρες τις παιρνει ο πρωτος ανεργος και μετα ξεκιναει η κατανομη( αν περισσεψαν ωρες) στο πινακα των ιδιωτων.
Μπορείς σε παρακαλώ να με βοηθήσεις ανεβάζοντας την σχετική παράγραφο από την εγκύκλιο η νόμο από τον οποίο προκύπτει αυτό που γράφεις ότι o άνεργος ακόμα και με μηδέν μόρια προηγείται. Ότι το 30% τουλάχιστον καλύπτεται από ανέργους το αναφέρει η εγκύκλιος και είναι και κατανοητό αλλά και λογικό σε αυτή την περίοδο οικονομικής ύφεσης που όλοι βιώνουμε. Αλλά ότι ο άνεργος προηγείται ακόμα και με μηδέν μόρια όσο και αν διάβασα και ξαναδιάβασα την εγκύκλιο δεν μπόρεσα να το εντοπίσω.
Ρε φίλε είσαι εργαζόμενος έστω και με 600 ευρώ εγώ άνεργος με 0 ευρώ και είμαι τρίτος στον πίνακα ανέργων και δεν είναι σίγουρο αν θα με πάρουν αλλά δεν κλαίγομαι εσύ από πού βγάζεις την υποχρέωση να σε προσλάβουν;
Μα και πέρυσι ενοποιημένοι ήταν οι πίνακες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο...απλά δεν το είχες συνειδητοποιήσει.Στις οδηγίες πρόσληψης αναφέρει ότι αν σου στείλουν e-mail και δεν απαντήσεις σε 24 ώρες, μπορούν να προχωρήσουν στον επόμενο της λίστας. Για αυτό σε πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής. Πρέπει να επικοινωνήσουν με κάθε δυνατό τρόπο.
Συνάδελφοι sos ξαναρωτώ θα κάνω αίτηση τώρα με τις συμπληρωματικές ειδικότητες και η αίτηση είναι έντυπη και όχι ηλεκτρονική. υπάρχει πεδίο που γράφει Ν2190/94, Ν.3552/07 και πρέπει να συμπληρώσουμε ναι ή οχι. Ως άνεργη τι απαντώ?
Ε τότε προσπαθώ να καταλάβω τι άλλαξε τόσο δραστικά φέτος. Δεδομένου ότι και ώρες είχα προσθέσεις στη διδακτική εμπειρία και μια χρονιά παραπάνω ως ιδιώτης στην επαγγελματική εμπειρία. Υποψιάζομαι ότι από τα κλεισίματα τεχνικών σχολείων βρέθηκαν συνάδελφοι με μεγαλύτερη εμπειρία, συν οι μειώσεις τμημάτων σε ΙΕΚ...Ως προς το email μου ζήτησαν να στείλω εγώ, δεν μου έστειλαν αυτοί. Μόνο τηλεφωνικά ήρθαν σε επικοινωνία. Μου ζήτησαν να στείλω εγώ mail και να αρνούμαι τη θέση αφήνοντας υποννοούμενο ότι αν δεν το κάνω άμεσα θα έχω συνεπειες από τη διοίκηση. Φυσικά τον ρώτησα τι συνέπειες και δεν απάντησε...Ήξερα ότι λέει μούφες γιατί είχα διαβάσει την προκήρυξη αλλά δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά...Μου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό
Καλά μην τρελαίνεσαι για τον διευθυντή. Το 2009, που μπορούσαμε να δηλώσουμε όσους νομούς θέλαμε, πήρε διευθυντής να με καλέσει και του είπα ότι περιμένω να δω αν θα με καλέσει η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη, για να του στείλω fax με υπεύθυνη δήλωση για άρνηση. Τελικά η Θεσσαλονίκη με κάλεσε δύο εβδομάδες αργότερα και εκείνος δεν άντεξε και πήρε στο σπίτι μου και απείλησε τους δικούς μου ότι θα έχω συνέπειες και θα με πάει στα δικαστήρια κλπ. Αγνόησέ τον. Δεν αξίζει να χαλιόμαστε, όταν κάποιοι διευθυντές πέφτουν τόσο χαμηλά. Ξέρω ότι ήθελε απλά να λειτουργήσει το σχολείο του, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν είναι δικαιολογημένη!