*

Αποστολέας Θέμα: ξεκλείδωμα πινάκων και νέος υπουργός  (Αναγνώστηκε 17177 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Kokoschka

• Επισκέπτης
Απ: ξεκλείδωμα πινάκων και νέος υπουργός
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 19, 2014, 03:53:13 μμ »
Και αυτο το παραμυθι με την παπαγαλια,κοψτε το.Οποιος εχει υποψιν του τα θεματα του διαγωνισμου καταλαβαινει.Αλλωστε ενας φιλολογος πχ που θα κληθει να κανει πλανο μαθηματος στην ιστορια,δεν ειναι δυνατον το πρωτο βημα να μην εμπεριεχει μια γνωση της ιστοριας με τον α η β τροπο.Υπαρχει λοιπον συνδιασμος του ΤΙ και του ΠΩΣ στη μαθηση.Και ο επιτυχης συνδιασμος κανει τουλαχιστον τον δημιουργικο και οξυδερκη εκπαιδευτικο.Εκπαιδευτικοι ειμαστε,δεν τα ξερουμε αυτα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:03:14 »

Αποσυνδεδεμένος lampros7

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:02:24 μμ »
Η συντριπτικη πλειοψηφια των διοριστεων ασεπιτων εχουν ΚΑΙ προυπηρεσια.Εγω, μια ανασα πριν τους 24 μηνες.Τι αλλο επιπλεον θα επρεπε να διαθετουμε δηλαδη,εχουμε αξιολογηθει γραπτως και στην ταξη μεσα.Το καταλαβαινετε αυτο η θελετε να κανουμε και κακα;

Με αυτό που γράφεις μειώνεις τον εαυτό σου ...Δεν μιλάς σε άσχετους.Συζήτηση με εκπαιδευτικούς κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:03:39 μμ »
Τελικά είναι μεγαλύτερη η απέχθεια αυτών που απέτυχαν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ προς αυτούς που πέτυχαν απ' ότι αντίστροφα. Λογικό.
Και εγώ είχα συναντήσει πριν από 4 χρόνια ένα Ασεπίτη εκπαιδευτικό που δεν τα πολυκατάφερνε. Ναι δε λέω ψέματα. Άχρηστος. Και τελικά, όσοι διορίστηκαν μόνο με προυπηρεσία τα κατάφερναν καλύτερα στη τάξη, αφού γνώρισα ΕΝΑΝ εκπαιδευτικό που διορίστηκε με προυπηρεσία και ήταν καλός.  Μου το είπε ΜΙΑ μαμά ενός μαθητή...  :D

Δεν παιζόμαστε. Ο καθένας μας και το μικροσυμφέρον του...

Πάντως για να θυμηθώ και τα παλιά μου: Μετά από 16 χρόνια ΑΣΕΠ (παλιά έλεγα 12...) είναι αδιανόητο να ζητά κάποιος διορισμό χωρίς μια τουλάχιστον επιτυχία. (Αυτά έγραφα..., μεγάλες μάχες τότε και με τους Οαεδίτες. Κέρδισαν αυτοί τελικά τους μεγάλους μισθούς  ::) και εγώ είμαι μετανάστης...)
Και συμπληρώνω: Εκτός και αν είναι μεγάλος με παιδά και υπάρχει ο κίνδυνος των εγκεφαλικών σε  αυτές τις οικονομικές συνθήκες, όποτε ας διορίζεται και κάποιο ποσοστό και από αυτούς.
Τι θα λέγατε 70% από τον 3848 και 30% για τις ειδικές περιπτώσεις ειδικών αναγκών. Που να τρέχεις τώρα   έναν πενηντάρη με προυπηρεσία να δόσει ΑΣΕΠ για 600 ευρώ το μήνα. Οι πιο νέοι μπορούν και να φύγουν ή να επιλέξουν κάτι πιο προσοδοφόρο για επάγγελμα, αν τελειώσουν τα λεφτά και του παππού, γιατί του μπαμπά τελείωσαν...  :(

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:06:56 μμ »
Εγω δεν αντιλαμβανομαι ολη αυτη η "εμφυλια" διαμαχη τη δεδομενη χρονικη περιοδο με τι εχει να κανει...

αν εχει να κανει με το διορισμο των εναπομειναντων 1100-1200 αδιοριστων ολων των κατηγοριων-ολων των ειδικοτητων αντε το καταλαβαινω...

αν ομως εχει να κανει με το νεο τροπο διορισμου, αφου ξεκλειδωσουν και οι πινακες, θεωρω οτι θα επρεπε να υπαρχει ομοφωνια για ενα συστημα προσληψεων που θα λαμβανει υποψη τοσο το γραπτο (με μεγαλυτερο συντελεστη σταθμισης) οσο και την πραγματικη προυπηρεσια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:03:14 »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:11:50 μμ »
Τι λέω εγώ;Στο υπουργείο λένε ''ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 3848 '' και αναρωτιούνται γιατί ασχολούμαστε , μα να γίνει μια ρύθμιση για διορισμούς ,λέω εγώ ,αφού διαγωνισμός δεν προκηρύσσεται ,η απάντηση
''γιατί ποιος είπε ότι θα γίνουν διορισμοί ,εδώ πονοκεφαλιάζουμε γι'αυτούς που χρωστάμε ....''

Αρα,δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα!!!! :P
Ας προσγειωθούμε!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 19, 2014, 04:23:18 μμ από anixia »

Kokoschka

• Επισκέπτης
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:42:53 μμ »
Απο διαφημιση ειναι η ατακα,χαλαρωσε συναδερφε Λαμπρο,αν και την περιμενα αυτη την αντιδραση και ρισκαρισα να το χρησιμοποιησω.Δεν μειωνονται οι εκπαιδευτικοι απο αυτα,απο ανοητες αποψεις μειωνονται.Προφανως και απευθυνομαι σε ασχετους περι του διαγωνισμου,οταν διαβαζω συνεχεια οτι ειμαστε διοριστεοι λογω παπαγαλιας.Και ναι, υπαρχουν αποτυχοντες ασεπ,καλοι εκπαιδευτικοι.Να διοριζουμε τοτε με κριτηριο την αποτυχια στον ασεπ.Εδω μιλαμε για κριτηρια διορισμου.Θα ρθει και η ρυθμιση anixia,εξ αναγκης,δεν θα εχουν επιλογη.

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:46:12 μμ »
Σας αρέσει αυτό το θέμα πολύ...όσες φορές το ανοίγετε γίνεται επιτυχία στο φόρουμ!Άραγε σας διαβάζουν και στην Α.Παπανδρέου?Μάλλον.Θα τη βρίσκουν κι αυτοί!

Kokoschka

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:50:25 μμ »
Θα την καταβρουνε οσονουπω,και αυτοι και εμεις.

Αποσυνδεδεμένος papagalia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 19, 2014, 04:56:15 μμ »
Καλά, μεταξύ μας τώρα, πιστεύετε ότι υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται σοβαρά με όσα γράφονται εδω μέσα; ;D

Αποσυνδεδεμένος fiora

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 19, 2014, 05:06:25 μμ »
Αφού λοιπόν κανείς δεν ασχολείται με όσα γράφονται εδώ, ποιον προσπαθείτε να πείσετε?Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει?Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το θέμα γίνεται αγαπημένο τόσο και γιατί να μην το αγαπήσει και το υπουργείο... και να το πάρει στα σοβαρά!

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)