0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Θελω τη βοηθεια σας. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL? Η ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΕΩΣ Κ ΙΟΥΛΙΟ 2017. ΑΠΟ ΤΑ ΣΔΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ??
https://www.inedivim.gr/ανακοινώσεις/αποπληρωμή-αμοιβών-εκπαιδευτών-διεκ-δσεκΦαντάζομαι θα ισχύει κ για τα σδε
Γνωρίζει κανένας (σίγουρα) αν εχουν μπει τα ένσημα της περσινης περιόδου (5ος-7ος 2017)?Παίρνω τηλέφωνο το αντίστοιχο γραφείο (υπάλληλο) στο ΙΝΕΔΙ
Τα δικά μου παντως δεν έχουν μπει. Συγκεκριμένα πήγα στο ΙΚΑ που είναι κοντά μου να ρωτήσω τι γίνεται και είδαν στο σύστημα τα ένσημα του Ιουλίου 2017 αλλά όχι Μαϊου-Ιουνίου και αυτό οφείλεται στο αντίστοιχο τμήμα του ΙΚΑ. Την άλλη εβδομάδα θα πάω στο υποκατάστημα ΙΚΑ Αττικής (γιατί εκεί γράφει η κατάσταση ενσήμων που πήρα από ΙΝΕΔΙ
Γνωρίζεται σε ποιο φορολογικό έτος πρέπει να δηλώσουμε τα χρήματα που πήραμε το 2018 για τα ΣΔΕ που το εργαστηκαμε το 2017;
Μας έχουν στείλει κάποιο χαρτί από το ινεδιβιμ με το ποσό που πρέπει να δηλωθε,( αρχικο- παρακράτηση);