0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι και να μην περιμένω και πολλά, αλλα θα ήθελα να ακουσω και τη δικη σας αποψη. ΑΝ ισχύουν όσα λέγονται στο παρακάτω link, υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να καταφέρουμε να δουλέψουμε φέτος οι απόφοιτοι του '13;;http://www.ipaideia.gr/22500-pistoseis-gia-anaplirotes-kai-oromisthious-katanomi-poron.htm
Καλησπέρα σας!Εύχομαι να δουλέψουμε όλοι καποια στιγμή αν και εμείς οι απόφοιτοι του 12 είναι πολυ δύσκολο..Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, δε γνωρίζω αν εχει διευκρινιστεί αλλού και επαναλαμβάνομαι.Έχω πιστοποιημένη γνωση της
με αφορμή τη νέα εγκύκλιο που δεν ξεχωρίζει τα μειονοτικά αλλά τα βάζει μέσα στους νομούς της Θράκης
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:Ι. Στις προτιμήσεις των εκπαιδευτικών όλων των κλάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν περιλαμβάνεται η περιοχή Μειονοτικά. Οι προσλήψεις θα διενεργούνται στις περιοχές που υπάγονται οι συγκεκριμένες σχολικές μονάδες και η τοποθέτηση των προσλαμβανόμενων εκπαιδευτικών σε αυτές θα γίνεται με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Πράγματι περιέχεται αυτή η τροποποίηση στην εγκύκλιο. Συγκεκριμένα:Ξέρει κανείς να μου πει πώς τους κατέβηκε (αυτούς που μας κυβερνούν) αυτή η έμπνευση;;;Τι πρόβλημα υπήρχε και πώς το λύνει αυτή η τροποποίηση;;;