0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω εβγαλα ταμειο αλλα θα πληρωθω πρωτη φορα στις 20 Αυγουστου,λογικα 2 μηνες μαζι Ξερω οτι με 2 παιδια θα παρω περιπου 480 ευρω το μηνα,δεν ειναι κι ασχημα ,ε;
Παράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 24, 2008, 07:06:58 pmΕγω εβγαλα ταμειο αλλα θα πληρωθω πρωτη φορα στις 20 Αυγουστου,λογικα 2 μηνες μαζι Ξερω οτι με 2 παιδια θα παρω περιπου 480 ευρω το μηνα,δεν ειναι κι ασχημα ,ε;Νομίζω ότι φέτος έγινε αύξηση και θα πάρουμε κάτι παραπάνω, μου είπαν από τον ΟΑΕΔ.Πέρυσι ήταν κάπου τόσο με δύο παιδιά. Λογικά φέτος μπορεί να φτάσουμε και τα 500! Δεν τοπίστευα όταν το άκουσα.
πολυ καλα εισαι. Εγω πέρνω 250-270 ευρω απο τα ΣΔΕ. Αν εβγαινα σε ταμειο με 2 παιδια που εχω θα έπαιρνα περισσοτερα... ατιμη ζωη.."που αλλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα..."
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουλίου 24, 2008, 09:25:35 pmπολυ καλα εισαι. Εγω πέρνω 250-270 ευρω απο τα ΣΔΕ. Αν εβγαινα σε ταμειο με 2 παιδια που εχω θα έπαιρνα περισσοτερα... ατιμη ζωη.."που αλλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα..."Δεν πειραζει catwoman2,πρεπει να σε παρηγορει η σκεψη οτι τα μορια ειναι καλα στα ΣΔΕ και θα σε οδηγησουν γρηγορα στο διορισμο σου!Δεν μπορεις να παρεις ταμειο με αυτα τα ενσημα;Υπομονη παντως θα ερθουν για ολους καλυτερες μερες,οταν μονιμοποιηθουμε θα εχουμε αρκετα ευρουλακια σταθερα για παντα
Παράθεση από: X.K. στις Ιουλίου 24, 2008, 11:54:10 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Ιουλίου 24, 2008, 09:25:35 pmπολυ καλα εισαι. Εγω πέρνω 250-270 ευρω απο τα ΣΔΕ. Αν εβγαινα σε ταμειο με 2 παιδια που εχω θα έπαιρνα περισσοτερα... ατιμη ζωη.."που αλλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα..."Δεν πειραζει catwoman2,πρεπει να σε παρηγορει η σκεψη οτι τα μορια ειναι καλα στα ΣΔΕ και θα σε οδηγησουν γρηγορα στο διορισμο σου!Δεν μπορεις να παρεις ταμειο με αυτα τα ενσημα;Υπομονη παντως θα ερθουν για ολους καλυτερες μερες,οταν μονιμοποιηθουμε θα εχουμε αρκετα ευρουλακια σταθερα για παντα Γρηγορα??? ???Με 2 μόρια το χρονο?? ???Μπα
Από δευτεροβάθμια Κοζάνης πληρώθηκε κανένας ωρομίσθιος Μάιο, Ιούνιο, δώρο και απόλυση;Πέρσι τέτοιον καιρό μας είχαν ξοφλήσει.