0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμάς δεν μετρούν ούτε τις ώρες παραμονής αργιών που τα παιδιά κάνουν γιορτή κ όχι μάθημα.μόνο τις ώρες που διδάσκουμε.
Παράθεση από: elum στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 02:57:47 pmΑπίστευτο! Πλήρωσαν τους ωρομίσθιους! Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι έρχονται εκλογές...Καλημέρα παιδιά.....είστε όλοι καλά??? Να ρωτήσω......μιλάμε για ωρομίσθιους πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας? Γιατί εγώ είμαι στη δευτεροβάθμια και ακόμη τίποτε.......ευχαριστώ
Απίστευτο! Πλήρωσαν τους ωρομίσθιους! Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις ότι έρχονται εκλογές...
Επίσης εχω μια κατάθεση 68,76
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 11:40:15 pmΌταν μια μέρα χαρακτηριστεί επίσημη αργία, κανένας ωρομίσθιος δεν πληρώνεται.εμάς δεν μετρούν ούτε τις ώρες παραμονής αργιών που τα παιδιά κάνουν γιορτή κ όχι μάθημα.μόνο τις ώρες που διδάσκουμε.
Όταν μια μέρα χαρακτηριστεί επίσημη αργία, κανένας ωρομίσθιος δεν πληρώνεται.
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 21, 2009, 10:32:48 amΠαράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 20, 2009, 11:40:15 pmΌταν μια μέρα χαρακτηριστεί επίσημη αργία, κανένας ωρομίσθιος δεν πληρώνεται.εμάς δεν μετρούν ούτε τις ώρες παραμονής αργιών που τα παιδιά κάνουν γιορτή κ όχι μάθημα.μόνο τις ώρες που διδάσκουμε.Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο,με το που θα πατήσεις πόδι στο σχολείο να αρπάξεις τα παρουσιλόγια και να βάλεις υπογραφές.Οι άλλοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και οι συντονιστές φιλτράρουν τα δικά μας 8.06 ευρώ την ώρα!Αν είναι δυνατόν!Ο δικός μου την Πέμπτη έγραψε στα παρουσιολόγια "Τσικνοπέμπτη"!Αυτός όμως και μόνιμος είναι και πληρώνεται το μισθό του παρότι διδάσκει λιγότερες ώρες και παίρνει τα έξτρα της πδσ.Ένας γνωστός μου έχασε διορισμό σε εκκλησιαστικό για 2 ώρες πδσ!Αλλά έτσι είναι!Με τόση ανεργία θεωρούν ότι σου κάνουν χάρη όταν σε παίρνουν για πδσ.Ανάθεμα την κατάντια μας.Και στο κάτω-κάτω ρε φίλε,το συνάδελφό σου που του δίνουν 3 κι 60 και λέει και ευχαριστώ,όσο περνάει από το χέρι σου βοήθησέ τον!
Αν ήταν εντάξει και συνεγάσιμος θα σου τι είχε περάσει από μόνος του.Έτσι βρε αδερφέ!Για να σου κεράσει μια φορά τις βενζίνες!