0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν και οι τεχνικές ειδικότητες των ΑΕΙ που δεν έχουν πιαδαγωγική.(π.χ μηχανικοί, γεωπόνοι κλπ.)Το ιδιο είναι το σκεπτικό και για αυτές;
Καλως ή κακως ναι συναδελφε Δεν θεωρουν ικανο να διδαξει τον αποφοιτο πολυτεχνειου μια και δεν εχει παιδαγωγικο χαρακτηρα η σχολη του. Εγω να ξεκαθαρισω πως γραφω αυτα που ξερω απο τις εισηγησεις των προφεσοραδων του νομοσχεδιου ουτε επικροτω αλλα ουτε και διαφωνω με τις αποψεις τους
Καλησπέρα συνάδελφοι και καλή τύχη σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω μαθηματικός με σεμινάριο και χωρίς προυπηρεσία στην ειδική μπορεί να κάνει αίτηση σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Δεν ξέρω εάν εγώ καταλαβαίνω κάτι λάθος ή είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα:Από τη μία η υπουργική απόφαση θεωρεί ως τυπικό προσόν ένταξης στους πίνακες της Δευτ/μιας την ύπαρξη του σεμιναρίου και μόνο, από την άλλη η εγκύκλιος στη σελ.21 (παράρτημα, παραπομπή 1δ) αναφέρει ότι μαζί με το σεμινάριο χρειάζεται και προϋπηρεσία 3 ετών.Δηλαδή, εάν κάποιος έχει σεμινάριο και 9 μήνες προϋπηρεσία μπορεί να ενταχθεί;;;
Μα προφανώς μπορείς να μπεις μόνο με σεμινάριο αφού αποτελεί κριτήριο ένταξης στους πίνακες.
@random δες το παράρτημα σε κάθε ειδικότητα αναφέρει τι χρειάζεται, όλες θέλουν τις παραπομπές 1 και 2 σελι 21, 22
ΕΡΩΤΗΣΗ.....Κριτήρια ένταξης στους πίνακες και μοριοδότησή τους:Α. Ακαδημαϊκά κριτήριαα)διδακτορικό δίπλωμα στην ΕΑΕ ή στη σχολική ψυχολογία, έξι (6) μονάδες.β) μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην ΕΑΕ ή στη σχολική ψυχολογία, τέσσερις (4) μονάδες.Στις περιπτώσεις που υποψήφιος είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου στοίδιο αντικείμενο, μοριοδοτείται μόνον ο διδακτορικός τίτλοςΔεν αναφέρει τι γίνεται στις περιπτώσεις που έχει κάποιος μτπ και σεμινάριο!!!Λογικά δεν θα μετράει το σεμινάριο!Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας...από νομικούς και μη
Εγώ θεωρώ ότι αθροίζονται όπως τουλάχιστον φαίνεται στην εγκύκλιο, δεν αναφέρει πουθενά το αντίθετο