0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα!Πριν από λίγο είδα κι εγώ τα ονόματα. Μια και είστε πιο έμπειροι από εμένα, θα ήθελα τη γνώμη σας.
να μην ελπίζουμε στη Ροδόπη καθόλου; ακόμη δεν έχει κάνει και τις εντός ΠΥΣΔΕ αποσπάσεις για τις οποίες έδινε 13 λειτουργικά. λες να μη βγουν άλλα;
Όχι, δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ποτέ δεν παίρνουν από πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.
ηξερα για 6 οργανικα και 3 λειτουργικα.Εσυ ειχες ενημερωση για 13?
Εννοείς φιλολόγους δεν παίρνουν; Διότι στον πίνακα είδα ότι πήραν μαθηματικό με μηδενική προϋπηρεσία. Ευχαριστώ
στο site της διεύθυνσης δίνει 13 λειτουργικά για εντός ΠΥΣΔΕ αποσπάσεις. επίσης μιλήσαμε με συνάδελφο και μας είπε ότι εκτός από αυτά έχουν δημιουργηθεί και κάποια λόγω αποσπάσεων σε άλλα ΠΥΣΔΕ ή διδε.
λογικά τα δίνει για μονίμους που είναι ήδη σε κάποιο σχολείο και θέλουν να πάνε κάπου αλλού. τουλάχιστον κάποιοι μόνιμοι φίλοι μου, που είναι σε σχολείο, μου είπαν ότι περιμένουν πρώτη φάση αναπληρωτών στον έβρο για να κατέβουν πιο χαμηλά στο νομό. άρα λογικά αν αυτά μοιραστούν στους μονίμους κάπου αλλού θα δημιουργούνται κενά. τι να πω και εγώ. υποθέσεις κάνω προσπαθώντας να μη χάσω την ελπίδα.
μπορει απλα να ηταν υπεραριθμοι και να μην προκυψει κενο!Απο τη μια μπραβο στους συναδερφους που μπηκαν στο νομο ομως για μας παραπισω ειναι κακιστη εξελιξη
γνωριζεις καποιος που παρουσιαζεσαι στη β λεσβου??λεσβο ή λήμνο?