0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είδατε την καινούρια συνέντευξη του Λοβέρδου.... στις 5 σεπτέμβρη λέει θα ξέρουν όλοι οι καθηγητές που θα δουλεύουν (σημειωτέον, είναι ημέρα παρασκευή,που ως συνήθως ανακοινώνεται η πρώτη φάση αναπληρωτών!)..... φτιάξτε βαλίτσες, έφτασε ο καιρος!
Γιατί όλοι λέτε: "φτιάξτε βαλίτσες;"Το αποκλείετε να προσλάβουν στην Αττική; Έχετε ακούσει από γνωστούς σας μόνιμους αν υπάρχουν κενά φιλολόγων στην Αττική; Πέρυσι ήμουν στις Κυκλάδες (στο ομορφότερο νησί με διαφορά!) αλλά φέτος θέλω να είμαι Αττική. Για πείτε μου αν έχετε ακούσει κάτι...
Αν εξαιρέσεις την περσινή χρονιά, πάντα καλούσαν Αττική από την Α φάση.
Τί ακριβώς γράφει για τις β αναθέσεις που θα πρέπει να χτυπάει για εμάς η καμπάνα;;;;[/quote Αναφέρει 3000 κενά τα οποία θα καλυφθούν με β' αναθέσεις. Συνήθως εμείς την πληρώνουμε. Και τώρα μια από τα ίδια.
Φέτος τα κενά είναι πολλά .Δεν έχουμε αύξηση ωραρίου ,1880 συντάξεις ,το ΙΕΠ έχει δεσμευτεί τουλάχιστον για την Ιστορία ,πάγια λειτουργικά κενά τουλάχιστον 250 (άρα η πρώτη φάση θα ξεκινήσει με αυτά )υπεράριθμοι πολύ πιο λίγοι από πέρυσι κλπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάνε όλες οι πιστώσεις στην Αθμια