0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή η τρομερή ευαισθησία πια..Οι πίνακες βρίσκονται εκεί. Δημόσια. Δεν είναι ντροπή να είναι κάποιος ειδική κατηγορία. Δεν έχει να ντραπεί για κάτι ούτε να κρυφτεί. Κι εμένα δικός μου άνθρωπος είναι ειδική κατηγορία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε να το συζητάει ούτε να το γνωστοποιεί. Λάθος αν θίγονται κάποιοι. Δεν μπορείς όμως να απαγορεύεις σε συναδέλφους να τσεκάρουν στοιχεία. Άλλωστε κάποιοι συνάδελφοι εντόπισαν κατά καιρούς περίεργα πράγματα στους πίνακες και μπράβο τους.
Προσωπικά δεν αφήνω το "όνειρο" της εκπαίδευσης για κανέναν υπουργό και για τίποτε. Αγαπώ αυτό το επάγγελμα αν και δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Πολλοί από εμάς προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους και διαφορετικούς δρόμους ζωής γενικότερα.Το θεωρώ χαζομάρα για τον κάθε κύριο υπουργό εξαίρετοι συνάδελφοι να αποχωρούν..Όχι κύριε υπουργέ..Θα περιμένουμε την α' φάση, την β', την γ'..Δεν είναι ηττοπάθεια..εγώ το βλέπω σαν "ελπίζω γι'αυτό που αγαπώ". Και θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαίο να εργάζεσαι σε αυτό που αγαπάς. Και το λέω διότι στα 35 μου έχω κάνει πολλές δουλειές. Και την χαρά και ζωντάνια που νιώθω στην τάξη δεν την ένιωσα σε κανέναν χώρο. Επομένως θα παρακαλέσω όσους θεωρούν ότι είναι βλακεία να περιμένουμε τις φάσεις εν αγωνίως, να μην επισκέπτονται το forum και να αφήσουν τα πατροναλιστικά σχόλια για τα παιδιά τους.