0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να βρουμε ενα κονδυλι, να παρουμε μια σειρα φανελακια στην ΟΛΜΕ γιατι με τοση κουραση και ιδρωτα πραγματικα θα τα χρειαστουν...ειπαν να βγουν απο τον λήθαργο τοσων μηνων και αυτο που μπορεσαν να κανουν ειναι να ανακοινωσουν αυτον τον απαραδεκτο πινακα; πως το μπορεσαν;καλα μιλαμε εχω φουντωσει οσο ποτε αλλωτε...τι ειναι αυτοι εκει οι καρεκλοκενταυροι ρε σεις...πανε καλα...ποσο συγκρατουμαι να μη γραψω τιποτα χειροτερο...να ξερατε....ποσο.....αυτος δεν ειναι πινακας...ειναι ξεφτίλα...ουτε να μαζεψουν τα κενα απο ολες τις δδε δεν μπορουν...μετα τι να περιμενουμε;
Συμφωνώ απόλυτα! Βγάλανε έναν ψευτοπίνακα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Αλλά τι να περιμένεις από δαύτους? Εν δυνάμει βολευτές γαρ.
Παιδιά σόρι, αλλά τώρα γινόμαστε υπερβολικά άδικοι και ισοπεδωτικοί. Ας μην ξεχνάμε στην τελική ότι είναι εκλεγμένοι στις θέσεις τους, κατά συνέπεια μέρος της ευθύνης είναι και δικό μας. Στο κάτω κάτω, ας μην τους ξαναψηφίσουμε.
Η διατύπωση του αιρετού της ανατολικής Αττικής στο mail που έστειλε στην ΟΛΜΕ ήταν ακριβώς αυτή: "εκτιμώμενα λειτουργικά κενά", οπότε θεώρησα καλύτερο να το μεταφέρω αυτολεξεί. 42, αν έχω καταλάβει καλά. Επίσης, η Δ' Αθήνας 20 (@fotini18, αυτό νομίζω ότι θα σε κάνει να χαμογελάσεις λίγο) και η Καρδίτσα κανένα κενό.
Εγώ δεν τους ψήφισα γιατί και πέρισυ ήμουν άνεργη.
Γιατι διπλα στην ευβοια βλεπω 5;
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article-wide/173977/gia-thn-allh-evdomada-h-proslhpsh-3000-anaplhroton.htmlΟ υπουργός είπε ότι ως το τέλος Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος προσλήψεων και θα αφήσει λιγες για έκτακτα κενά.Δεν ειπώθηκε ότι η β φάση θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου με Οκτώβριο.Γίνεται λόγος για μεγάλη φάση...Αν μας έλεγε ο κ.Καλόγηρος και πόσο μεγάλη, θα του ήμασταν ευγνώμονες.Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μας ενημερώσει πιο συγκεκριμένα...