0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας απο ακριτικο νησι.....ξερουμε ολοι οτι βιολογοι διαμαρτυρονται για τις ωρες της βιολογιας....που τους παιρνουν οι χημικοι.....λοιπον....παω στο νησι...στο1 γυμνασιο παιρνω ολες τις χημειες και 2 ωρες βιολογια...συνολο 10h, θα πηγαινα 11ωρες στο 2 γυμνασιο για ολες τις χημειες....και 3 ωρες βιολογιας....και στο λυκειο για 2ωρες χημειας κατ. συνολο 23ωρες.παω σημερα στο β'γυμνασιο και μου λενε οτι θα εχω 8ωρες γιατι τις 3 ωρες τις ζητησε η βιολογος (αναπληρωτρια)....σωστο! παω λοιπον στο λυκειο και ζηταω εγω και αλλες ωρες εκτος απο την κατευθυνση.....αλλα εχει παει η κυρια με μηδεν προυπηρεσια (μη τριτεκνη) και πηρε ολες τις βιολογιες και χημειες του λυκειου (απο την πολλη δικαιοσυνη που εχουν και ξεχειλιζει...) και δεν υπαρχουν ωρες για μενα....διαμαρτυρηθηκα επικαλεστηκα τον νομο αλλα η διευθυντρια ψιλοθυμωσε γιατι της χαλαει το προγραμμα.....εγω εχω την δυνατοτητα αξιοκρατικα να παρω τις ωρες μου....αλλα οταν θα παρουν τηλ απο πολυ ψηλα....θα τρεχει και στο διπλανο νησι.θα πηγαινω εγω σε 3 σχολεια και εκεινη σε 2....αλλα δεν θα την αφησω ετσι....θα τις παρω ολες της χημειες του νησιου και να πηγαινει και εκεινη σε 3 σχολεια....
Λοιπον dora22 γιατι δεν μας εκανες update??? Η βιολογος ηταν το προβλημα που εσυ απο μονη σου συμπερανες οτι προτιμουσε να κανει
και οταν μιλαω για συναδελφικοτητα.....εννοω οτι εφοσον ειμαστε ολοι ΠΕ04 και κανουμε ολοι τα μαθηματα ΦΧ
οι φυσικοι σε πληροφορω δεν πηραν
οχι δεν εχετε καταλαβει.....εγω πηρα τις Χ των 2 γυμνασιων και την ΧΚ του Λυκειου....και υπηρχαν μονο