0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια προσπάθεια υπολογισμού των κενών, αν και όπως καταλαβαίνετε ο υπολογισμός είναι λίγο μπακαλίστικος γιατί τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου: Σύνολο 113.
Τι να σου πω.. Εσύ είσαι τσίμα τσίμα. Αν έχεις βάλει το κουτάκι ίσως έχεις κάποιες πιθανότητες μετά τον Ιανουάριο. Είσαι περίπου 80 θέσεις πίσω από την τελευταία αυτής της φάσης.
Αν δεις στον εκκαθαρισμένο μετά την Ε' φάση (που έστειλα πριν λίγο στο Μάρκο) είμαι 4 θέσεις κάτω από την τελευταία. Για τις περιοχές που δεν άνοιξαν έστειλα μήνυμα στον Καψαλάκη να μου πει κι αυτό τη γνώμη του. Όταν μου απαντήσει θα σου πω.
Μαλιστα....αντε να δουμε! εγω παντως ημουν 1724 αν δεν κανω λαθος....μακαρι να γινει συντομα η επομενη! ισως γινει η φαση τακτικου που ακυρωθηκε!
ΤΕΛΕΙΑ ... μετά από τον υπολογισμό σου ... έχω να δηλώσω πως έχω κάνει ακριβώς το ίδιο από την αρχή ... οι γνώμες μας είναι ίδιες ... εκτός από το Ηράκλειο!!! Έχει 17 κενά όπως λες;;;; Εγώ τα έχω υπολογισμένα για 7 μόνο !!!!!
Ο Καψαλάκης μου απάντησε ότι δε νομίζει να υπάρξει πρόβλημα που δεν έβαλα Ηράκλειο, Λασίθι, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. Μου είπε, μάλιστα, ότι δεν έβαλα τα καλύτερα! Οπότε, υποθέτω, ότι θα ανοίξουν τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το βόρειο Αιγαίο στην επόμενη φάση..
στη συνάντηση του συλλόγου αναπληρωτών νηπιαγωγών που πραγματοποιήθηκε στις 24/10 στη Θεσ/νικη μας ενημάρωσαν για 34 κενά νπιαγωγών στην
Αυτο ειναι καλο!Κι εγω για Χανιά ελπιζω....προπερσι που ημουν εκει ηταν παρα πολυ καλα!
Ναι, το ξέρω. Είμαι φίλη με μία συνάδελφό σου εκείνη τη χρονιά. Την Ελένη!