0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!!!Με κάλεσαν κι εμένα εχθές απο Α' Πειραιά. 12 ώρες στον Κορυδαλλό, δίπλα στο σπίτι μου!!! Και με εργαστήριο υπολογιστών!!! (Πέρυσι δεν είχα ούτε για δείγμα!!!)Καλή τύχη σε όλους!
Από γνωστό μου έμαθα ότι στή Λάρισα πήραν ελάχιστους ΠΕ19-20 στα ολοήμερα γιατί υπήρχαν πολλοί μόνιμοι υπεράριθμοι.
Παιδιά έχω κάνει για πρώτη φορά τα χαρτιά μου για περιφέρεια πελοποννήσου. Είμαι στην 16η θέση στον πίνακα κατάταξης ωρομισθίων μηδενικής προυπηρεσίας στην περιφέρια πελοποννήσου να ελπίζω για κάτι σε δευτεροβάθμια? Αν θεωρήσουμε οτι οι έχοντες προυπηρεσία θα απορροφηθούν μπορω να ελπίζω...ετσι δεν είναι? Ακόμα βρίσκομαι στην 13 θέση στον πίνακα μηδενικής προθπηρεσίας ολοήμερων στην περιφέρεια πελοποννήσου. Να περιμένω κάλεσμα?
...χωρίς να έχουν απορροφήσει όλους από τον πίνακα με προϋπηρεσία...Πώς γίνεται;
Παράθεση από: Maryse στις Σεπτεμβρίου 27, 2007, 05:46:03 pmΓεια σας!!!Με κάλεσαν κι εμένα εχθές απο Α' Πειραιά. 12 ώρες στον Κορυδαλλό, δίπλα στο σπίτι μου!!! Και με εργαστήριο υπολογιστών!!! (Πέρυσι δεν είχα ούτε για δείγμα!!!)Καλή τύχη σε όλους!Γεία χαρά...Γίνεται μήπως να μας πείς και σε ποιά θέση περίπου είσαι στον πίνακα με τα ολοήμερά;Ετσι να ξέρουμε και τι γίνεται με μας που είμαστε πιο χαμηλά σε αυτόν και περιμένουμε.Thanks!!
Παράθεση από: Maryse στις Σεπτεμβρίου 27, 2007, 05:46:03 pmΓεια σας!!!Με κάλεσαν κι εμένα εχθές απο Α' Πειραιά. 12 ώρες στον Κορυδαλλό, δίπλα στο σπίτι μου!!! Και με εργαστήριο υπολογιστών!!! (Πέρυσι δεν είχα ούτε για δείγμα!!!)Καλή τύχη σε όλους!Να σαι καλά που με έκανες και γέλασα με το εργαστήριο. Όντως, μερικά σχολεία (όπως το παλιό σου) είναι πολύ παρακμή..Καλή σου (σχολική) χρονιά!