0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 07:36:07 pmΠαράθεση από: nobody στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 06:52:21 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 06:31:00 pmΜε κάλεσαν σήμερα από Δυτική ΘεσσαλονίκηΚαι μένα με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη(με θέση κοντά στο 30 στον πίνακα ωρομισθίων). Πήγες geok_salonika από τη διεύθυνση; Τη σύμβαση θα την υπογράψουμε από την άλλη βδομάδα.Όχι, θα πάω αύριο το πρωί. Να δω και τις περιοχές.Αν δούλεψες και πέρσι στην Γ περιοχή, θα σου δώσουν πάλι τη Γ. Όπου Γ είναι Νεάπολη, Σταυρούπολη, Συκιές, Μενεμένη-Κορδελιό, Ωραιόκαστρο, Πολίχνη και κανά δυο άλλες.
Παράθεση από: nobody στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 06:52:21 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 06:31:00 pmΜε κάλεσαν σήμερα από Δυτική ΘεσσαλονίκηΚαι μένα με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη(με θέση κοντά στο 30 στον πίνακα ωρομισθίων). Πήγες geok_salonika από τη διεύθυνση; Τη σύμβαση θα την υπογράψουμε από την άλλη βδομάδα.Όχι, θα πάω αύριο το πρωί. Να δω και τις περιοχές.
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 13, 2007, 06:31:00 pmΜε κάλεσαν σήμερα από Δυτική ΘεσσαλονίκηΚαι μένα με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη(με θέση κοντά στο 30 στον πίνακα ωρομισθίων). Πήγες geok_salonika από τη διεύθυνση; Τη σύμβαση θα την υπογράψουμε από την άλλη βδομάδα.
Με κάλεσαν σήμερα από Δυτική Θεσσαλονίκη
Δημητρα απο Χαλκιδικη δεν γνωριζουν τιποτα .....ακομα μου ειπαν
Παράθεση από: JOANNA στις Σεπτεμβρίου 14, 2007, 01:59:15 pmΔημητρα απο Χαλκιδικη δεν γνωριζουν τιποτα .....ακομα μου ειπανΚι όμως από Χαλκιδική κάλεσαν χθες ένα φίλοΔεν υπογράψαμε ακόμα τις συμβάσεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Απλώς κάναμε δήλωση περιοχής και σχολέίων
Παιδια Καλημερα..Ειμαι ΠΕ20 και εχω δηλωσει περιφερεια Κεντρικης Μακεδονιας. Μολις επικοινωνησα με τις Α βαθμιες των νομων και μου ειπαν τα εξης:Πελλα: Θα αρχισουν να καλουν απο ΔευτεραΠιερια:απο ΔευτεραΑνατολικη Θεσ/νικη: εχουν αρχισει να καλουν αλλα δεν μου ειπαν νουμεροΗμαθία: έχουν αρχισει να καλουν και θα παρουν συνολο 23. Εχουν αποδεχτει εως τωρα 3.Κιλκις: Απο Δευτερα.Κουραγιο..
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 14, 2007, 02:54:56 pmΠαράθεση από: JOANNA στις Σεπτεμβρίου 14, 2007, 01:59:15 pmΔημητρα απο Χαλκιδικη δεν γνωριζουν τιποτα .....ακομα μου ειπανΚι όμως από Χαλκιδική κάλεσαν χθες ένα φίλοΔεν υπογράψαμε ακόμα τις συμβάσεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Απλώς κάναμε δήλωση περιοχής και σχολέίωνΕάν αυτός ο φίλος σου είναι ΠΕ19-20 μπορείς να μας πεις ΠΕΡΙΠΟΥ σε ποια θέση είναι στον πίνακα Κεντρικής Μακεδονίας;Με ενδιαφέρει να δω μέχρι που έχουν καλέσει έως τώρα οι διάφορες πρωτοβάθμιες διευθύνσεις.