0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
''Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η
Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε τελικά...κι αναρωτιέμαι αν το σκέφτονται κι αυτοί. Το σκέφτονται ή οι αδιόριστοι διοριστέοι είναι αμελητέα δύναμη; Όχι ότι το να σε διορίσουν είναι λόγος να τους ψηφίσεις αλλά το λέω με βάση τη λογική τους. Κι έπειτα, αν βγει ο Τσίπρας; Αυτός θα διορίσει; Τι θα γίνει; Πώς μπλέξαμε γμτ;
δεν περιμένω από κανέναν τσίπρα, τσιπρόπουλο, τσιπράκι να μας διορίσει..... όποιος πρεπει να διοριστεί ΘΑ διοριστεί γιατί έτσι απλά ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!
Προφανώς και πρέπει αλλά τόσα χρόνια παρανομούν. Δεν είπα να ψηφίσεις όποιον σε διορίσει ή ειδικά τον Τσίπρα. Άλλη είναι η ερώτηση
Μη ξεχάσετε να ψηφίσετε το Λοβερδο και το Γιωργακη ,τον Αντωνάκη κλπ όλοι τους πιστέψατε τελικά για αυτο και τους ψηφίσατε τις προηγούμενες εκλογές αλλά δυστυχώς την πληρώσαμε οι υπόλοιποι . Έπρεπε να καεί το δικό μας σπίτι για Να καταλάβουμε τι συμβαίνει ,ο κλασικός Ελληναρας να ψοφισει η κατσίκα του διπλανού αρκεί να διοριστώ εγω ,τωρα όμως διορισμοί στο ψυγείο .δε λυπάμαι κανένα απο όσους μου καθόρισαν με τη ψήφο τους το μέλλον μου .Τον εαυτό Μου λυπάμαι που διάβαζα μια ζωή για να βλέπω άσχετους να διορίζονται και να με κοροϊδεύουν που ήμουν άριστη μαθήτρια ενώ εκείνοι βολευτηκαν γιατι ήταν τσιρακια του κάθε βουλευτή .
Πολύ φοβάμαι ότι πάμε πάλι για Σεπτέμβρη.
...με "ξεσκισμενους"πίνακες για το 40%