0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως θα κανει διορισμους τοτε τον Οκτωμβρη ? http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/gavrogloy-se-olme-anakoinonoyme-monimoys-diorismoys-ekpaideytikon-ton-oktovrio
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τις δικαστικές προσφυγές συναδέλφων που έχουν δικαιωθεί από τα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας απάντησε ότι το ζήτημα μελετάται από την Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και τους συμβούλους του και για την ώρα δεν έχει κάτι να ανακοινώσει.
Oσοι εχετε θετικη δικαστικη αποφαση πρεπει να κανετε αγωνα για να υλοποιηθουν οι αποφασεις διοτι αυτοι το "σκεφτονται"...ακομη...μια παρασταση στο Υπουργειο βοηθαει σημαντικα...
καλησπέρα! ανήκω και γω στους επιτυχόντες του 2008 που δικαιώθηκαν και καθώς έχω τρομερό αγχος για την τελική εκβαση της υποθεσης και ψαχνομαι, έπεσα στην συζήτηση σας πάνω. Ηθελα λοιπον να ξερω αν είναι από εγκυρη πηγη η πληροφορία οτι το υπουργειο σκέφτεται να ανατρέξει στο Στε και αν ο δικός μας διορισμός διακυβευεται σε αυτη την περίπτωση. Το μόνο σίγουρο και αυτό το επιβεβαιωνω και εγω είναι οτι η ΟΛΜΕ δεν μας θέλει και ντροπη τους καθως παρεβρεθηκα σε μια συνάντηση με παρόντα τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ και ηταν εναντιον των διορισμων απο δικαστικες αποφάσεις!!!!!!!!!!!!!!!λες και θα ήταν κακό να ειχαμε 200 τετοιους διορισμους οταν δεν βλέπουμε ουτε 1 ως τώρα!!!!!!!!!!!!!αλλά βεβαια...........τα πολιτικά συμφεροντα μόνο..........παρακαλώ περιμένω να μου επιβεβαιώσετε την πληροφορία καθως δεν εχω ουδεμία πληροφόρηση απο τον δικηγορο για την προθεση του υπουργείου
Επομένως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι δικαιωθέντες επιτυχόντες εκπαιδευτικοί στο άμεσο μέλλον θα διοριστούν?
Η θέση πάντως δικηγόρων είναι ότι ακόμα και αν το Υπουργείο θελήσει να κάνει έφεση, υποχρεούται να έχει διορίσει τους ήδη δικαιωθέντες.
Τοτε γιατί να κάνει έφεση; Για τους επόμενους που θα δικαιωθούν; Τι θα κέρδιζε;