0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επί ίσοις όροις είναι ο νέος γραπτός διαγωνισμός? Ανάμεσα σε ποιούς? Σε ανθρώπους που έχουν μόρια από πετυχημένους διαγωνισμούς Ασεπ και ατελείωτους μήνες προϋπηρεσία και σε αυτούς που βγήκαν τώρα από τη σχολή? Ο καθένας ερμηνεύει την ισότητα όπως θέλει......στον μαραθώνιο μπορούν να γραφτούν όλοι, ποιός θα τερματίσει και ποιός θα κάνει καλό χρόνο (κατά τα έργα του είναι άλλο θέμα)..όπως επίσης μπορεί να πάει ο καθένας ένα βιογραφικό στο HR μιας εταιρείας....το ποιός θα προσληφθεί είναι άλλο θέμα.Ας ρωτήσω και το άλλο....υπάρχει κάποιος με πετυχημένους διαγωνισμούς ασεπ και χρόνια προϋπηρεσίας και ένας νέος....δίνουν και οι 2 σε νέο Ασέπ.....ΠΟΣΟ καλύτερα πρέπει να γράψει άραγε ένας νέος για να προηγηθεί? Πόσο κοστολογείται εσείς τα προσόντα του παλιού?
το θεμα των διορισμων μας βρισκεται αυτη τη στιγμη στο Νομικο Συμβουλιο του Κρατους για να εγκριθει το ποσο που θα τους στηριξει.........υπαρχει πολιτικη βουληση...ελπιζω να μην κολλησει εκει. ειμαι φυσικος πε04.01
Προσωπικα δεν είχα καμία ενημέρωση και από κανέναν.Και επίσης προσωπικά θα κανω ό,τι περνάει από το χέρι μου με σειρά 700+ να διοριστώ.Πριν 1,5 χρόνο εκανα την προσφυγή ,δεν το θυμήθηκα τωρά.Όπως εχει ο 2000 σειρα δικαίωμα να διοριστεί το ιδιο δικαίωμα εχω και εγώ.