0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεταξυ τυρού και αχλαδίου αλλα από επισημα χειλη μου αναφερθηκε ο αριθμος 380......ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΝΟΝ ΑΣΤΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Καλησπέρα. Το ταπεινό μου το μυαλό σκέφτηκε το εξής: ο geocom (αν δεν κάνω λάθος στο όνομα) ανέφερε τον αριθμό των προσληφθέντων "παράνομα" (γιατί δεν διορίστηκαν από μόνοι τους) για κάθε κλάδο. Γιατί λοιπόν το Υπουργείο δεν διορίζει αυτό το νούμερο από τον πίνακα του ΑΣΕΠ τι πιο δίκαιο και νόμιμο, καθότι δεν αδικείται κανείς. Τί θα πει δικαιώθηκα στα δικαστήρια για τους χ, ψ λόγους που εγώ προσέφυγα, ενώ οι υπόλοιποι για τους χ, ψ λόγους δεν το έκαναν. Υπάρχει ένα αξιολογικός πίνακας ανθρώπων που πέρασαν στον ΑΣΕΠ αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο και όχι τρέχω στα δικαστήρια. Και αφού τα δικαστήρια αποφάσισαν ότι είναι παράνομο για τον Χ, γιατί δεν είναι παράνομο για τον Ψ, που ενδεχόμενα να έχει γράψει και καλύτερα από τον Χ. Για να μην παρεξηγηθώ, εν κατακλείδι, δεν μιλώ ως θιγόμενη, απλά επειδή δεν εμπλέκομαι στο θέμα θεωρώ άδικο να μην έχουν ίσοι αντιμετώπιση όλοι οι εκπαιδευτικοί και να εξαρτάται ο διορισμός τους από δικαστικές αποφάσεις. Καλή χρονιά σε όλους.