0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, είναι αναδρομικοί. Αλλά ξέρω 'γω τι σκοπό έχουν εκεί στο υπουργείο; Πιέζουν οι αντισυνταγματικοί και λοιποί μόνιμοι να μην είναι αναδρομικοί σε μας για να μη χάσουν τις θέσεις τους καθώς εμείς τότε θα έχουμε αυξημένη μοριοδότηση εξ αρχής.
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα περί της βουλήσεως του υπουργείου. Το πρώτο είναι να γίνουν γρήγορα (γιατί γεράσαμε και δέκα χρόνια τώρα...) οι διορισμοί. Και να εξηγήσει ο υπουργός πώς καταρτίστηκε η λίστα των 350. Είναι τελικά όντως το άθροισμα τελευταίου διοριστέου κι αντισυνταγματικά διορισμένων; Και ποιον θεωρούν ως τελευταίο διοριστέο; Και να μιλήσει με νούμερα για κάθε ειδικότητα ώστε να ξέρει ο καθένας αν είναι ή όχι στη λίστα. Και το δεύτερο να 'ναι αναδρομικοί. Τώρα θα 'ναι απ' το '09, θα 'ναι απ' το '10 τι να σου πω. Να ενημερώσει πρέπει ο υπουργός τι θα κάνει. Γκώσαμε πια.
Μυρτώ κατάλαβες τι έγραψα; Ο τελευταίος διοριστέος στους φιλολόγους ήταν 480. Οι αντισυνταγματικοί 780. Άρα μέχρι 1260 όποιος έχει σειρά κι είναι δικαιωθείς υποτίθεται ότι είναι στη λίστα των 350.
Δεν ξέρω, οι δικηγόροι το έχουνε βουλώσει και αυτοί το βουλώνουν όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά