0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://xenesglosses.eu/2018/09/amesa-ekkinoun-diadikasies-gia-monimes-proslipseis-stin-eidiki-agogi/Οι αναδρομικοι διορισμοί οι δικοί μας πότε θα υπογράφουν?
Αν σκεφθείς, συνάδελφε, ότι κάποιοι είμαστε επιτυχόντες ήδη από το 2006, καταλαβαίνεις ότι έχουμε ασκηθεί στην αυτοσυγκράτηση υπέρ το δέον! Ωστόσο, είναι προφανές πως οτιδήποτε χαρακτηρίζεται αντισυνταγματικό είναι και παράνομο. Επίσης, είναι γνωστό τοις πάσι ότι ένας σοβαρός λόγος που ποτέ δεν εφαρμόστηκε ο νόμος για προσλήψεις εκπαιδευτικών αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ ήταν και οι πολιτικές πιέσεις των συναδέλφων που έτσι απέσπασαν σωρεία βολικών μεταβατικών διατάξεων υπέρ των εχόντων μεγάλες προϋπηρεσίες. Κανείς, επομένως δεν είναι άμοιρος ευθυνών...
Εμένα πια μ' έχουν μάθει απ' έξω στα τηλέφωνα... Στο διορισμών στη γραμματεία στην εξυπηρέτηση πολιτών... Λίγο ακόμη και θα μιλάμε και για την πολιτική κατάσταση στη Μέση Ανατολή και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης...
Αυτό που λέω εγώ να κάνουμε είναι να αρχίσουμε σε πιο έντονο ρυθμό τα τηλέφωνα και την πίεση προς τα τμήματα διορισμών και κυρίως προς το γραφείο του Υπουργού, ώστε να υπογράψει και να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης των ΦΕΚ του διορισμού μας. Αρκετή υπομονή έχουμε κάνει! Όλο αυτό πρέπει και μπορεί να τελειώσει άμεσα!
@ ΛΕΩΝ21Επειδη δεν μου αρέσει η ειρωνεία και η αμετροέπεια θα σε παρακαλούσα πριν απαντήσεις να διαβαζεις καλύτερα τα σχόλια. Δεν έγραψες μόνο εσύ για τις εκλογές. Κατά τα λοιπά καλή επιτυχία και χαλάρωσε λίγο γιατί ο δρόμος στην εκπαίδευση είναι μακρύς και δεν έχει μόνο λουλούδια έχει και αγκάθια.
Η μεταβατική περίοδος αφορούσε τους διορισμούς από την επετηρίδα που υπήρχε πριν τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ.