0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ!Η όλη ουσία βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο!
Συναδελφοι να κανω μια ερωτηση.πως γινεται ν πηραν αναπληρωτες πριν τους μονιμους διορισμους?καλυφθηκαν χιλιαδες κενα οργανικα.οταν λεω εγω οταν κληθουμε να δηλωσουμε περιοχες διορισμου τι θα παρουμε εμεις??τα νησια???!πως παει αυτο??ξερει καποιος?οτι καλυπτει τωρα ο αναπληρωτης εμεις δεν θα το δηλωσουμε???κανονικα δε θ πρεπε να γινουν προσληψεις πριν τον διορισμο μας...
Συμφωνώ ότι όλη η ουσία βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο. Αυτό που μαθαίνουμε όμως απ τα γραφόμενα του braindrain είναι πως υπάρχει πολιτική βούληση υλοποίησης των δικαστικών αποφάσεων. Το εύχομαι να είναι αλήθεια, ειλικρινά το εύχομαι. Με φοβιζει όμως το υπουργείο γιατί μέσα σε διάστημα ενός μήνα περίπου μια τα λέει έτσι μια τα λέει αλλιώς. Τον Ιούλιο δεσμευτικές, πριν 2 βδομάδες δεν υπέγραφε λίστες και την προηγούμενη δεσμευτικές ξανά για την υλοποίηση. Θα διοριστουμε αυτό πιστεύω έχει γίνει σαφές το πότε όμως είναι που μας καίει όλους. Αναμονή για τις δικάσιμο, αναμονή για το αποτέλεσμα, μετά να καθαγραφει η απόφαση και τώρα αναμονή ποτέ θα πράξει το αυτονοητοτο υπουργείο. Είναι πραγματικά εξοργιστικο όλο αυτό. Σε καμία άλλη ομάδα εργαζομενων δεν ισχύουν αυτά που κάνουν σε εμάς... Απογοητευομαι συνάδερφοι...
Νομίζω σε τοποθετούν στην θέση που ήταν να τοποθετηθείς τότε όταν θα διοριζοσουν. Τώρα πως την βρίσκουν αυτήν την θέση δεν ξέρω.
Ακριβως ετσι ειναι. Αν εχεις κερδισει και αναδρομικοτητα κατοχυρωνεις και απο τοτε τα μορια.
Γιατι συναδελφε ειναι ουτοπικο???τα κενα ειναι χιλιαδες...γιατι δλδ καποιοι αναπληρωτες να δουλευουν σε πολη κι οι μονιμοι αν κι οταν γινουν οι διορισμοι να πανε στα κατσαβραχα??κενα χιλιαδες υπαρχουν σε πολεις κι η επιλογη απο τον μονιμο γινεται.φυσικα κ οι αποσπασεις κ μεταθεσεις παιζουν τον ρολο τους που οι παλιοι ολο κι πανε πιο κοντα εκει που θελουν αλλα το ουτοπικο που ακριβως παει?