0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα. Σε τι στάδιο βρίσκονται οι προσφυγές; Επίσης, Vania πως ακριβώς λέγεται ή ομάδα στο fb?
Συνάδελφοι θα ήθελα τα φώτα σας,γιατί έχω διαβάσει αρκετές πληροφορίες στο forum αλλά επικρατεί σύγχυση κατά την ταπεινή μου άποψη..αναμένονται ασφαλιστικά μέτρα με την ανάρτηση των πινάκων;θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών;σας ευχαριστώ..
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ: O ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑ
Η δική των ασφαλιστικών νομίζω ότι είναι τον Οκτώβριο. Πάντα τα ασφαλιστικά μπορεί να αλλάξουν κάτι. Αν δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν αποδεκτά (είτε άμεσα, είτε στην εκδίκασή τους) τότε δε θα προέβαινε κανεις σε ασφαλιστικά μέτρα.
Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί κάποιοι μπορεί να εκτεθούν...πάντως το σίγουρο είναι πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος απο όλες τις πλευρές και αυτό θα φανεί σύντομα απο΄ότι γνωρίζω
Υπάρχει και η εξής περίπτωση:να θέλουν οι δικηγόροι να "τα οικονομήσουν". Άλλωστε σε περιόδους αστάθειας ,επωφελούνται οι δικολάβοι και οι συκοφάντες.Αυτά,χωρίς διαθεση να ερθω σε αντιπαράθεση μαζί σου Lasid.Γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ.