0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Έχετε καταλάβει τι θα αλλάξει με την δημοσίευση σε ΦΕΚ της νέας εγκυκλίου για πρόσληψη αναπληρωτών; Θα υπάρξουν αλλαγές στους πίνακες προϋπηρεσίας; Θα προηγηθούν οι έχοντες ΑΣΕΠ και ποιού ΑΣΕΠ; Ειλικρινά γνωρίζει κάποιος ή θα κάνουμε υποθέσεις μέχρι την έκδοση της εγκυκλίου;
Εφτασε η ώρα νομίζω να διεκδικήσουμε ΑΣΕΠ όσοι δεν είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε. Μίλησα ήδη σε δικηγόρο φίλο μου. 'Ισες ευκαιρίες για όλους τώρα!
απο αυτο που γραφεις ομως προκυπτει οτι μετραει μονο η επιτυχια στον διαγωνισμο του 2008 που ειναι ο τελευταιος.
Από τον Μπρατη εχουμε κανενο νέο σχετικα με την εγκυκλιο και τι πρεπει να κανουμε?
Υπάρχει μια απόφαση του ΣτΕ που και οι δυο -αναφέρομαι και στον pan pan- αρνείστε να καταλάβετε. Troktiko, εσύ θα έπρεπε να τη γνωρίζεις καλύτερα από όλους, αφού εξαιτίας αυτής χάσατε την υπόθεσή σας, εάν έχω καταλάβει και εγώ σωστά. Το ότι μετράει η τελευταία επιτυχία είναι σύμφωνο με το ΣτΕ ή το λέει ο Θεοδωράτος;
Εσένα ποιος σού το είπε; Σε έχω ρωτήσει επανειλημμένως, απάντηση όμως δε λαμβάνω. Ο Χατζηφώτης στηρίζεται στην απόφαση του ΣτΕ, ίσως; Πάντως, για να ξέρεις η γραπτή απάντηση του υπουργείου προς το δικηγορικό γραφείο είναι ίδια για όλους τους διαγωνισμούς. Η διαφορά είναι ότι ο τελευταίος είναι ακόμα ανοιχτός, γιατί εκκρεμούν οι Φεκίτες. Επίσης, ο καθένας λέει ό, τι του κατέβει στο κεφάλι. Παράκληση να γράφει ο καθένας γεγονότα και όχι φανταστικές ιστορίες.