0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/233968/kamia-kathysterhsh-stis-draseis-gia-thn-proslhpsh.html
Troktike ή πολλή ή ΔΑΚΕ σε έχει βαρέσει στο κεφάλι.Δε ξέρεις ούτε τι ειδικότητα έχω ,ούτε που έχω δουλεψει- όταν εσύ μετεφερες φακέλους στο 3 εγώ ημουν 500 χιλιόμετρα βόρεια από την οικογένεια μου για να διδάσκω ,αν σου λέει κάτι το ρημα-.Και αν ήσουν πράσινος και όχι μπλε έχει διάφορα?Λέγοντας εμένα δασκαλακο προσπαθείς να προσβάλλεις όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως ειδικότητας που δουλεύουμε σε τάξη και θες τώρα εσύ και ή παρέα σου να τους πάρετε τις λιγοστές θέσεις.Και εντέλει στο ξαναειπα,αφού έχεις τόσα προσόντα να πας να εργαστείς άλλου και να αφήσεις ήσυχα τα παιδιά μας.Αλλά σε καταλαβαίνω,κάτι θα ξέρεις για την υπόθεση και σε έπιασε κόψιμο,ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΙ Ε?
Αλλά ευτυχως, αν δε το έμαθε,οι πίνακες θα μείνουν κλειστοι,.Δε σου λέει τίποτα ή καθυστέρηση στην νέα εγκύκλιο?
Minus 3 το ειπες μονος σου.Όλοι ηξεραν ότι θα μετρούσε ή προϋπηρεσία τους στον ΑΣΕΠ.Έγινε κανένας ΑΣΕΠ μετά το 10 και δε το καταλάβα?Κοιτά λοιπόν που έχετε καταντήσει.Αντί να ζητας ΑΣΕΠ και διορισμούς εννοειται λέτε δεν πειράζει καυμενο κράτος που δε μας διοριζεις τάισε μας μόρια για να αλληλοτρωγομαστε.Αυτη είναι ή κατάντια.Αλλά ευτυχως, αν δε το έμαθε,οι πίνακες θα μείνουν κλειστοι,.Δε σου λέει τίποτα ή καθυστέρηση στην νέα εγκύκλιο?
αλλά δεν είναι φυσιολογικο στο 2015 να μετράνε τα μόρια του 2010...πως να το κάνουμε; ...
απάντησε μου στο ρεαλιστικό αυτό ερώτημα λοιπόν που έθεσα παραπάνω......
Όσοι υποστηρίζετε το άνοιγμα των πινακων- που δε θα γινει- σας προτείνω τα εξής για ακόμη πιο γνήσια δασκαλιστικη δουλοπρέπεια. Να ανοίξουν οι πίνακες με τα εξής δεδομενα:1.Ή προϋπηρεσία και μελλοντική υπηρεσία στα δυσπρόσιτα να μετρά τριπλά. 2.σε σχολεία του νομού που μένει ο εκπαιδευτικος να μετρά στο μισό.3.οποίος στα 6,άντε 9 χρόνια από την πρώτη πρόσληψη του δεν έχει αποκτήσει 3 παιδιά,να του αφαιρείται τουλάχιστο το 33% των μορίων εκτός αν αποδείξει ότι πάσχει από σεξουαλική ανικανότητα.4.οποίος δεν έχει μεταπτυχιακό ειδικής αυτόματα να θεωρείται ότι δεν έχει παιδαγωγική επάρκεια.5.οποιος ζητησει γραπτώς να παραμείνει άνω των 300 χλμ από τον σπίτι του για 3 τουλάχιστο έτη,να του διπλασσιαζονται τα μόρια και 6.οποίος υπογράψει ότι ποτέ δε θα απεργησει,ποτέ δε θα μιλήσει δημόσια για διορισμούς και ότι θα κάνει πάντα αγογγυστα τις υπερωριες του για να βάλει πλάτη που ειπε ο υπουργός ,να παίρνει τριπλά μόρια για κάθε μήνα,δυνατοτητα σίτισης σε στρατόπεδο και ανεμιστήρα στην τάξη τους ζεστούς μηνες- για το χειμώνα να φάει σταφίδες,δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέηη έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί στην καφρίλα...έχασες την ψυχραιμία σου και λες ότι να ναι...και όπως ειπα και σε άλλον , τα περί δουλοπρέπειας μάζεψε τα...ξεφεύγεις...
ο 3848 ΜΙΚΕ προέβλεπε ΑΣΕΠ το 2011 ...αν είχε γίνει τότε , δεν θα υπήρχε αντικείμενο φαγωμαρας...αλλά δεν είναι φυσιολογικο στο 2015 να μετράνε τα μόρια του 2010...πως να το κάνουμε; ...και μια απλη ερώτηση και απαντησε ειλικρινα...ας πούμε ότι δεν δουλεψες απο το 2010 έως 2015 ή δούλεψες επιλεκτικά...εγώ δούλεψα απ το 2010 έως το 2015 απ την αρχη....εσύ γραφεις 70 +10 μορια απο προυπηρεσια=80...εγώ γράφω χειρότερα από σενα 65+16,7 μόρια από προυπηρεσία γιατι δούλευα ολα αυτα τα χρόνια=81,7...και σου τρώω τον διορισμό...βασει του 3848...θα με κατηγορήσεις για ανήθικο; ...ή θα πρέπει να ρίξεις το φταίξιμο στον εαυτό σου που έκανες επιλογές όλα αυτα τα χρόνια; ...παράδειγμα είναι και για τη συζητηση πες οτι ημαστε στην ιδια ειδικοτητα...για το άνοιγμα ή όχι έχω κάποια πληροφόρηση ,αλλά δέχομαι ότι εχεις καλύτερη πληροφόρηση και κρατανε κλειστούς τους πίνακες...απάντησε μου στο ρεαλιστικό αυτό ερώτημα λοιπόν που έθεσα παραπάνω......
Απέδειξέ το. Απέδειξε ότι δεν είναι φυσιολογικό. Διότι αυτή η φράση σου δεν στέκει πουθενά. Τι είναι φυσιολογικο και με ποια κριτήρια το χαρακτηρίζεις φυσιολογικό; Είναι φυσιολογικό που δεν έγινε ΑΣΕΠ; Μας χρωστάνε τρεις ΑΣΕΠ, το ξέχασες; Αλλά δεν το χαρακτηρίζεις αφύσικο, άλλο σου μυρίζει αφύσικο...Αν θέλεις τα μόριά σου να τα έχεις στον διορισμό σου, να τα έχεις, κι εγώ μαζί σου. Όταν όμως δεν γίνονται διορισμοί και οδηγούμαστε σε καθεστώς μονίμων αναπληρωτών, τότε να κρατήσεις τα μόριά σου για όταν γίνουν οι διορισμοί, και όχι να τα χρησιμοποιείς πριν από αυτούς για να μου πάρεις τη θέση ακόμα και στην περίπτωση που έχεις μία μέρα περισσότερη προϋπηρεσία από εμένα (το "εσύ" το λέω γενικά). Αναφέρομαι κατά βάση στον κλάδο ΠΕ70.
Minus3 ο νόμος Διαμαντοπούλου δε λέει πουθενά ότι θα γίνει το 2011 ΑΣΕΠ και ότι αν δε γίνει θα ανοίξουν οι πίνακες στο Ντούκου.Λέει ξεκάθαρα οτι μέχρι να γίνει ΑΣΕΠ - δηλαδή έστω το2030? -μέχρι τότε πίνακες κλειστοι.Και επειδή φαίνεται δε καταλαβαινετε το λόγο θα σου τον πω εγώ: είδος επετηριδας.Αφού σου λέει δε μπορώ να κάνω σαν κράτος διορισμούς οφείλω να σεβαστω όσους έχουν ασπρισει τα γενια τους.Άρα στο ίδιο πνεύμα θα σου πω ότι όταν γίνει ΑΣΕΠ-που θα πρέπει να συνοδευτεί από παράλληλους χιλιάδες διορισμούς,άρα μπορεί και οι δύο να διοριζομασταν- αν έχεις με τον τρόπο που ειπες περισσοτερα μόρια και παλιότερο ή την ίδια χρόνία πτυχίο θα προηγηθείς.Αν όμως έχεις 2 ή 3 χρόνια μετά από μένα,όχι για 1,5 μόριο.