0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...............................................................Το επόμενο έτος θα γίνουν ηλεκτρονικά.
Καιρός ήταν!Απλοποιείται η διαδικασία και αποφεύγεται η χαρτούρα!
Στα Χανια που ετυχε να βρισκομαι εκτυπωθηκαν 2 αιτησεις με υπογραφες απο τον υπαλληλο κ τον προισταμενο. Το ενα αντιτυπο το κρατησα εγω, οπως ακριβως γινεται στις αιτησεις.
κι εγω εκει ημου σημερα ετσι εγινε και για β/θμια
Ξέρει κανείς αν η ΔΔΕ Δ ΑΘΗΝΑΣ δέχεται αιτήσεις;; Την προηγούμενη φορά ήταν υπό μετακόμιση και τώρα δεν βλέπω καμία ανακοίνωση στο site της...
Έχει τον Μπαλτα τώρα στο μεγκα. Και έλεγε ότι 11 Σεπτεμβρίου θα λειτουργούν τα πάντα κανονικά. Σχολεία, ολοήμερα δημοτικά. Οι αναπληρωτές στις θέσεις τους!!!Είναι φοβερό. Ο τύπος δεν έχει την παραμικρή ιδέα!!! Του απάντησε ένας ότι μέχρι της 11 Σεπτεμβρίου ακόμα θα κάνουν αιτήσεις.Και λέει ο Μπαλτάς: «Δεν τα ξέρετε τα θέματα. Διαβάστε τις ανακοινώσεις. Όλα θα λειτουργούν κανονικά»!!!!!
. Δεν οτι δεν εχει την παραμικρή ιδέα... Απλώς εγινε ένας ακομα πολιτικαντης που σου λέει "ο λογος μου εναντίον του δικού μου κι ασε το ποπολο που δεν γνωρίζει τι παίζεται, να αναρωτιέται ποιος εχει δίκιο". Όσο για εμάς που ξέρουμε... γραμμένους μας εχει!!!