0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πες μου σε παρακαλώ γιατι ειναι παρανομο το ανοιγμα- με τεκμηριωση αν θελεις
http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/11707-2015-07-22-20-45-44Μία ωραία πρόταση.
Το άνοιγμα είναι παράνομο: Ένα απλό παράδειγμα -αν και αφορά σε καταργημένη/ξεκαταργημένη ειδικότητα :Εγώ πρόπερσι επέλεξα να εργαστώ σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και όχι σε ΕΠΑΣ του υπουργείου παιδείας για τον απλούστατο λόγο ότι στο υπουργείο παιδείας ο ΝΟΜΟΣ έλεγε ότι αυτή η προϋπηρεσία δε θα μετρήσει παρά μόνο αν και όποτε γίνει ΑΣΕΠ. Όταν προγραμματίζουμε τη ζωή μας με ότι λένε οι νόμοι δε γίνεται μετά να σου λέει ότι αν είχες δεχτεί το 2013 τώρα θα μετρούσε. Αν τους ανοίξουν από τώρα και μετά κανένα πρόβλημα.
...ναι αλλα αν εκανες αλλη επιλογη τι θα ελεγες; επισης τι θα ελεγες στους συναδελφους που δεν ειχαν την επιλογη οπως εσυ εγω πχ ειμαι νηπιαγωγος και αναγκαστηκα ,οπως και χιλιαδες άλλοι συνεδελφοι να φυγω εκτος νομου με το παιδι μου οπως εχω πει πολλακις να χιλιοταλαιπωρηθω και να νιωθω δυο χρονια τωρα που ειμαι στη γυρα σα να περασανε 60 χρονια απο τη ζωη μου...πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι ετσι πλεον οπως μας εχουν κατακερματισει και μας εχουν δημιουργησει αντικρουομενα συμφεροντα για να πληξουν την ομοιογενεια και τη δυναμη του κλαδου, ειναι δυσκολο να βρεθει μια αντικειμενικα δικαιη λυση για όλους. ας προταχθει επομενως η λυση που ειναι πιο κοινωνικα δικαιη απο άλλες λαμβανοντας υποψη κατα το δυνατον αντικειμενικους παραγοντες όπωςβαθμολογια ασεππρουπηρεσια απο ασεπ και ισως κ αλλα κριτηρια
6 μηνες τωρα εχε....τε ξεσηκωσει τον κοσμο με τους πινακες.παντα η δικαιολογια σας ειναι αν δεν γινει ΑΣΕΠ.......Και εγω ρωτω...πιεσατε να γινει ασεπ.....βαλατε μπροστα τα μπρατακια τα καψαλακια και τα τιραντακια να πιεσουν και να απαιτησουν???ΟΧΙ....ΓΙΑΤΙ???Ουτε οι ιδιοι δεν θελετε ΑΣΕΠ γιατι βολευεστε να δουλευετε μονο με προυπηρεσιες.Ακομη και οι φεκιτες αντι να ξεσηκωσουν τον κοσμο απαιτωντας τα δικαια περιμενουν νεες δικαστικες αποφασεις.Ας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ παλι τον κοτσυφακη που δραπετευσε αφου εκανε την δουλεια του με τους επαναπροσληφθεντες....
Μα αυτο σου εξηγω συναδελφισα.Αντι να ζηταμε δικαιες λυσεις γυρναμε σε πολιτικες του παρελθοντος με ανοιγματα πινακων που καμια αναφορα δεν κανουν στο ΑΣΕΠ που εσυ επικαλεισαι...παλι οι προυπηρεσιες βολευονται....και βαζουν κι αλλους στο παιχνιδι.ολοι εχουμε γυρισει την ελλαδα κι ολοι θελουμε να φανει η προυπηρεσια μας εμπρακτα.οχι ομως αναιρωντας νομους και γυρνωντας σε καθεστως πριν το 2010.ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ..ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ.αντι γι αυτο...φωναζουμε για ανοιγματα........χωρις να ξερουμε τις συνεπειες.
Aσεπ έχουμε φίλτατε asep2008...πολλάκις....2 επιτυχίες εγώ, 3 άλλοι, κ.ο.κ, με πολλα χρονια προυπηρεσιας στην πλατη ....νισάφι με τον ΑΣΕΠ...αλλά να σου πω...αν είναι να διορίσει η τωρινη ηγεσια του Υπουργείου μόνο τους επιτυχόντες του 08 όπως σχεδίαζε πριν το μπαμ που έγινε,για να ικανοποιήσει κάποια άτομα απο έναν συγκεκριμένο σύλλογο αναπληρωτών ,....τότε ναι...να γίνει νέος Ασεπ και όποιον πάρει ο χάρος...και με τον 3848 και με οτι θελουν....αλλά αγαπητέ το άνοιγμα των πινάκων , έστω και κολοβό, είναι σωστό..όχι κάποιοι να κάθονται στα σπιτάκια τους και να κάνουν επιλεκτικές δηλώσεις εκ του ασφαλούς ,ξέροντας ότι δεν χάνουν τη σειρά τους...θες διορισμό ; ...να πας και τη Δονούσα σου, να πας και το Καστελλοριζο σου ...και ο τιραντάκιας ,αυτούς προστάτευε και δεν άνοιγαν τοσα χρονια τους πίνακες....τα 30,40.50 άτομα κάθε ειδικοτητας που έβαζαν μονο το σπιτάκι τους , ξέροντας οτι δεν θα τους προσπερναει κανενας...έ οχι ...και πολυ αργησε να γίνει...
ασεπ και προυπηρεσια ειπα...!
το καταλαβα οτι θες ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.Ωστοσο δεν συναδει με το ανοιγμα πινακων που θελεις με καθεστως που προτεινει ο μπρατης ο καψαλακης η ολμε με τις ευλογιες κουρακη.ολοι μιλατε για ανοιγμα εδω μεσα βασει καθεστωτος πριν το 2010.ετοιμαστειτε τωρα να δεχτειτε τους νεους εισβολεις.....