0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από εμένα συνάδελφοι. Δυστυχώς εγώ περίμενα πως και πως να ψηφισθεί η τροποποίηση σχετικά με την άρση της ποινής του διετούς αποκλεισμού των αναπληρωτών. Πέρυσι με πήραν στη Σκόπελο τέλη Φεβρουαρίου και δεν μπορούσα να πάω για οικονομικούς λόγους. Με πήραν μειωμένο ωράριο (500 ευρώ) ενώ τα έξοδα διαβίωσης στο νησί θα ήταν πάνω από 700-800 ευρώ. Οπότε δεν μπόρεσα να πάω. Θα πουν ορισμένοι, να μην δήλωνα το κουτάκι. Συμφωνώ εγώ ΦΤΑΙΩ, δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω,αλλά με 500 ευρώ συνάδελφοι πως θα τα έβγαζα πέρα;Μακάρι να αλλάξει κάτι..Και μακάρι όλοι εδώ μέσα που ''γράφουμε'', κάποτε να γίνουμε μόνιμοι και να έχουμε μία φυσιολογική ζωή, και να μην τρέχουμε σαν τους τσιγγάνους από εδώ και από εκεί (δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους, σαν παράδειγμα της νομαδικής ζωής τους, τους αναφέρω).
Όταν κάποιος δηλώνει το κουτάκι και δεν πηγαίνει για λόγους οικονομικούς και όχι για ξαφνικό πρόβλημα υγείας θα πρέπει για 1 χρόνο να αποκλείεται από τους πίνακες για τον πολύ απλό λόγο ότι καθυστερεί την πρόσληψη εκπαιδευτικού στο Σχολείο και χάνονται διδακτικές ώρες.Φυσικά και το ανεύθυνο υπουργείο κάνει πολλά και διάφορα, χρόνια τώρα.Αυτοί θέλουν κρέμασμα,αλλά σε αυτό πελατειακό κράτος δεν υπάρχει δικαιοσύνη.Συμπέρασμα : οι περισσότεροι Έλληνες αξίζουν τους πολιτικούς που κυβερνάνε χρόνια και τους Ευρωπαίους τοκογλύφους τα 5 τελευταία χρόνια.Οι άλλοι να αλλάξουν χώρα σύντομα γιατί δεν υπάρχει προκοπή εδώ...
Έχω την αίσθηση ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχες ποινή, αν η πρόσληψη ήταν τέλη Φλεβάρη και μετά. Νομίζω γύρω στις 22 Φεβρουαρίου. Τουλάχιστον για την πρωτοβάθμια. Μήπως σε πιάνει; Δεν μπορώ ομως να βρω επίσημα κάπου που να το αναφέρει.
Η Δευτ/θμια από 1η Μάρτη
συμφωνώ και εγώ παιδιά,αν κατάλαβα δηλαδή καλάο αποκλεισμός ( ποινή ) πρέπει να ισχύει,δε γίνεται τα παιδιά να αλλάζουν σε απομακρυσμένες περιοχές 5-7 καθηγητές κάθε χρόνο.σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, αλλά είναι καθαρά προσωπική άποψη.
@ sikat τι κίνητρα δίνονται γα τα απομακρυσμένα εκτός της προύπηρεσίας?