0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Σε μένα προσωπικα το 9 άρι που υπηρέτησαν το '12 - '13 πιάστηκε διπλό.
το δικό μου 9άρι του 12-13 δεν πιάστηκε διπλό, το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω πίνακα με τα δυσπρόσιτα για να ξέρω τι τελικά είναι το 9άρι αυτό!!!έσκασα απόψε με τα δυσπρόσιτα.ευχαριστώ συναδέλφισσα για την απάντηση.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: λογικά οι της ειδικής αγωγής μπήκαν πιο μπροστά στους πίνακες, αλλά όχι και στις πρώτες θέσεις. Πχ στους φιλολόγους μπήκαν περίπου από το 500-800, σωστά ή κάνω λάθος; Αυτοί λοιπόν ήταν στον πίνακα γενικής, αλλα πολύ πιο χαμηλά, επειδή όμως δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια στην ειδική τώρα ανέβηκαν και στον πίνακα γενικής. Αυτοί, αφού βρέθηκαν αρκετά πιο μπροστά, πιστεύετε οτι θα προτιμήσουν τη γενική ή την ειδική αγωγή;
Θέλω να κάνω αίτηση για Αττική στον κλάδο ΠΕ 18.03 Χωρίς προυπηρεσία και παιδαγωγική επάρκεια..πιστεύετε έχω πιθανότητες ή να το αφήσω??
fiore μολις τους ειδα...σε ευχαριστω..αλλα δεν ξερω προτείνεις να κάνω αιτηση??έχω πιθανότητες??ποσους παιρνουν στο περίπου??
Την ειδική Δεν τίθεται θέμα για προβληματισμό. Όσοι είναι στην πρώτη 1000άδα στους πίνακες της γενικής εργάζονται στους νομούς τους στην ειδική. Δεν υπάρχει σύγκριση.
ναι φιλε μου έχεις δικιο....σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Πως πιστεύεις κάποιος μπορεί να έχει πιθανότητες πρόσληψης??? Η προυπηρεσία μετράει πολύ δηλαδή???
ααα συγνώμη δεν ήξερα...φίλη τότε!! Άρα η δική μου ΠΕ 18.02 Λογιστικής ανήκει στις τεχνικές ειδικότητες αν κατάλαβα σωστα ε??