0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια ειναι η σπανού;; Τελικα υπάρχει καμία περίπτωση για α φαση σημερα ;;;
Η Σπανού είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών (ΣΑΝ) και ενημερώνει στο προφίλ της τα μέλη του συλλόγου σύμφωνα με τις πληροφορίες της από το υπουργείο. Εγώ πιστεύω ότι θα την καθυστερήσουν λίγο τη γ' φάση για να συμπεριλάβουν μέσα και τις καινούριες πιστώσεις του ΠΔΕ που υπογράφτηκαν, αλλά μέχρι να τις κατανείμουν ποιος ξέρει πόσο θα τους πάρει παλι. Αλλιώς μάλλον θα είναι μικρή η φάση.
Και με τη γ' φάση τί γίνεται;Θα γίνει αυτή την εβδομάδα;
Για να μην παρεξηγηθώ αυτά μου είπαν-δεν μεταφέρω παραποιημένα λεγόμενα ή δικά μου συμπεράσματα και φόβους.Η απάντηση της ήταν θετική ότι θα πάρουν για ζεπ αλλα σίγουρα όχι για την εβδομάδα που μας είπαν. Ήταν πολύ καλό σενάριο για να είναι αληθινό.Το πιο λυπηρό είναι ότι παίζουν με την ψυχολογία μας λες και είμαστε ηλίθιοι και θέλουμε μια κουβέντα για παρηγοριά.Από πέρσι και πρόπερσι δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας αυτών που μας ενημερώνουν λες και εμείς δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στα σχολεία.Καλό κουράγιο σε όλους!!!
απο τα λεγόμενα σου δεν το βλέπω να βγαίνουν τα ζεπ αυτή την εβδομάδα...και μάλλον είναι ακόμη αμφίβολο αν θα βγουνε για κεντρικη μακεδονια.. ομως εχει πολλα κενα ζεπ στην κεντρικη μακεδονια και καθε χρονο ειναι τα ιδια... ας ελπισουμε να μην αλλαξει κατι...
κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη δενδροπόταμος έχει χαμό απο ρομά