0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπόθεση κάνω. Το σύστημα έχει ήδη τρέξει εδώ και δύο ώρες για παράλληλη. Ελάχιστες φορές έχει τρέξει τόσο νωρίς. Συνήθως μετά το μεσημέρι. Δύο σκέψεις κάνω. Ή έτρεξε νωρίς ώστε να βγουν νωρίς τα αποτελέσματα και να μην κάθονται ως τα μαύρα μεσάνυχτα να παλεύουν ή θα τρέξει όντως σήμερα και για μας λίγο αργότερα. Υποθέτω εγώ δηλαδή...
Κανένα ενδιαφέρον για κουτσομπολιό δεν έχω, αλλά γνωρίζοντας τη θέση και τις διασυνδέσεις κάποιου, μπορείς να καταλάβεις αν είναι έγκυρος ή όχι.
Το κουτσομπολιό το ανέφερα για εμένα, για να αυτολογοκριθώ και να μην αναφέρω σε δημόσιο forum όσα συζητάμε σε κουβέντες καφενείου για τον τρόπο που προήλθαν οι πληροφορίες . Η επίσημη θέση της πάντως είναι πρόεδρος του συλλόγου αναπληρωτών νηπιαγωγών και μέσω αυτής είχε σίγουρα καποιες σημαντικές γνωριμίες μέσα στο υπουργείο με άτομα με ψηλές διοικητικές θέσεις της προηγούμενης ηγεσίας, με αιρετούς και φυσικά με μέλη της αγαπημένης μας ΔΟΕ. Αυτό πάντως δεν την κάνει οπωσδήποτε πιο έγκυρη από τον Μπράτη πχ., καθώς σίγουρα οι πληροφορίες που δίνει έχουν σχέση και με την προσπάθεια να διατηρήσει τη θέση της στο σύλλογο αναπληρωτών, μέσα και έξω από τον οποίο πολλοί είναι αυτοί που δεν την πολυσυμπαθούν.
Παιδια μολις εστειλα μηνυμα στο Facebook στον Μπρατη τα εξης:Κυριε Μπρατη,η β φαση δασκαλων γενικης αναμενεται να ειναι σε αριθμους οπως η α φαση (1700), οπως εχετε αναφερει, ή εχει αλλαξει κατι;;;Η απαντηση του:Δεν ξέρω ακριβώς...
Τελευταία στιγμή έχουμε αλλαγή και αύξηση των προσλήψεων για την παράλληλη.Το απόγευμα θα προσληφθούν 1298 αναπληρωτές δάσκαλοι.Έτσι οι μισοί περίπου απ' αυτούς θα είναι ΠΕ71 και οι άλλοι ΠΕ70.50ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ στο facebook
Το καλο ειναι οτι θα φυγουν πολλοι ΠΕ70.50.Παντως για γενικη δεν πρεπει με τπτ να πεσουμε κατω απο το 1300 νμζ..