PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
(Συντονιστές:
MARKOS
,
nikolopol
)
Εργασια σε ΚΔΑΠ
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 434 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προσλήψεις 2.587 εκπαιδευτικών Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης
Προσλήψεις 338 αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και εκπαιδευτικών ΠΕ87.02 και ΤΕ01.30 στο πλαίσιο της 2ης ειδικής πρόσκλησης για το διδακτικό έτος 2024-2025
Προσλήψεις 278 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση
Πρόσληψη αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου και ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την πλήρωση κενών θέσεων σε τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας Ειδικών Μαθημάτων για το σχ. έτος 2024-25 και έναρξη του προγράμματος
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Εργασια σε ΚΔΑΠ (Αναγνώστηκε 43433 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Vally
Νέο μέλος
Φύλο:
Εργασια σε ΚΔΑΠ
«
στις:
Δεκεμβρίου 15, 2015, 01:29:10 pm »
Tweet
Καλησπερα. Δεν ξερω που ακριβως να ξεκινησω το θεμα, αλλα ειμαι μπερδεμενη. Μηπως γνωριζει κανεις λεπτομερειες σχετικα με την εργασια σε ΚΔΑΠ μεσω ΕΣΠΑ; Αλλοι λενε 8ωρο, αλλοι 4ωρο με βαρδιες, αλλοι για μισθο πενταμηνων αλλοι για πανω απο 800ε. Επιπλεον, υπαρχει καποιο Αναλυτικο Προγραμμα για τα ΚΔΑΠ η επαφιεται στον καθε εκπαιδευτικο το τι θα κανει; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Εργασια σε ΚΔΑΠ
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:50:05 »
joka
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1 στις:
Δεκεμβρίου 15, 2015, 03:23:15 pm »
Δεν έχω υπόψη μου κάποια προκήρυξη τι προσόντα ζητάνε;
Καταγράφηκε
Vally
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Δεκεμβρίου 15, 2015, 07:51:20 pm »
Πε νηπιαγωγων. Το θεμα ειναι οτι μαλλον ειμαι μεσα αλλα δεν εχω ιδεα για τις εργασιακες συνθηκες. Απο αυτα που εχω δει κανουν πολλες χειροτεχνιες, γιορτες σαν του σχολειου και παιχνιδια. Απλως ελεγα μην υπαρχει κανεις που εχει δουλεψει σε ΚΔΑΠ...
Καταγράφηκε
harac
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #3 στις:
Δεκεμβρίου 15, 2015, 10:58:26 pm »
Είχα δουλέψει παλαιότερα σε ΚΔΑΠ, εύχομαι να μην είναι όλα σαν αυτό. Δεν υπήρχε συγκεκριμένο πρόγραμμα, ετοιμάζαμε εμείς τι θα τους κάνουμε καθε φορά. Ερχόντουσαν πολλά παιδιά, από διαφορετικές ηλικίες, με διαφορετικές απαιτήσεις. Επειδή πολλοί γονείς τα στέλνουν μετά το σχολείο, διότι δεν έχουν που να τα αφήσουν, ή απλώς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, πολλά κουράζονται εύκολα και πρέπει να εφευρίσκεις συνέχεια κατασκευές και παιχνίδια για να τους κρατάς το ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνείς ωραία πράγματα μαζί τους, κατασκευές, πηλούς, κόσμημα κλπ. Υπήρχαν και κάτι αρχαίοι υπολογιστές, όπου τα παιδιά απασχολούσε πληροφορικός. Τα υλικά ήταν περιορισμένα, αν κάτι τελείωνε ή χαλούσε, δεν το αντικαθιστούσαν. Πλήρης ανοργανωσιά. Οι υπεύθυνοι ήταν απόντες τις περισσότερες φορές με ένα σωρό άσχετες δικαιολογίες και η ευθύνη μεγάλη, διότι σχεδόν πάντα ήμουν μόνη σε ένα παλιό εντελώς ακατάλληλο κτίριο, με όλα τα παιδιά. Τότε πληρωνόμασταν από το Δήμο. Αργούσαν και ήθελε προσοχή, διότι έκαναν και λάθη με τις ώρες.
«
Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2015, 11:05:30 pm από harac
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:50:05 »
m.angel
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #4 στις:
Δεκεμβρίου 15, 2015, 11:10:03 pm »
Εχω δουλεψει κι εγω,δεν υπαρχει αναλυτ.προγραμμα στο τι θα κανεις,επιλεγεις εσυ.Η συμβαση ποικιλει αναλογα με τι ζηταει ο Δημος,σχετικα με τη χρονικη διαρκεια και τις ωρες την εβδομαδα,αλλα οι μισθοι ειναι με βαση το ενιαιο μισθολογιο.
Καταγράφηκε
Vally
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #5 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:08:46 am »
Ευχαριστω πολυ για την αανταποκριση. Η αληθεια ειναι οτι μια φλου κατασταση εχω κι εγω στο νου μου. Κι αν κρινω απο κατι φωτογραφιες που ειδα πεφτει πολλη χαρτοκοπτικη εκ μερους των παιδαγωγων..... υπερπαραγωγες για να φαινεται εργο.... οψομεθα....
Καταγράφηκε
Agathoula
Νέο μέλος
«
Απάντηση #6 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:25:51 pm »
Παντως εμενα οι τρεις χρονιες που δουλεψα σε κδαπ ηταν οι καλυτερες της μεχρι τωρα εργασιακης μου ζωης...!!! Υπηρχαν καθυστερησεις στους μισθους κ δεν υπηρχε αναλυτικο προγραμμα (ευτυχως κατα τη γνωμη μου)..αλλα ηταν πολυ δημιουργικη εργασια κ η επαφη με τα παιδια μοναδικη...οπως το βλεπει λοιπον ο καθενας..
Καταγράφηκε
Vally
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #7 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 12:29:36 pm »
Agathoula, δουλευατε με βαρδιες τετραωρες η οχταωρη μια; κι ο μισθος 490 η παραπανω;
Καταγράφηκε
charchan
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #8 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 02:37:32 pm »
Όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι μισθοί είναι με βάση το ενιαίο μισθολόγιο. Δηλαδή αν δουλεύεις με πλήρη απασχόληση ( είτε μία 8ωρη βάρδια είτε δύο 4ωρες) παίρνεις 1092 μικτά, 800 ή και λίγο παραπάνω καθαρά. Με το νέο νόμο αναμένονται αλλαγές. Δε ξέρω στην πράξη τι επίπτωση θα έχουν.
Καταγράφηκε
Maroylaki
Προχωρημένο μέλος
ΠΕ 60
«
Απάντηση #9 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 02:52:24 pm »
Δούλεψα κι εγώ σε ΚΔΑΠ 5 χρόνια παλιά. Τότε ανήκαν στους Δήμους ή Δημοτικές Επιχειρήσεις Δήμων και εντάσσονταν σε Κοινοτικά Προγράμματα Στήριξης (ΚΠΣ), πλέον ΕΣΠΑ. Ο μισθός ήταν με βάση το νόμο, προϋπηρεσίες, κλπ.
Όσο για τις δραστηριότητες, ήταν καθαρά δική μας επιλογή, δικό μας πρόγραμμα. Εμείς είχαμε και μία Εικαστικό που έκανε εικαστικά και ζωγραφική και μία μουσικό. Οπότε εγώ, ως παιδαγωγός, έκανα όλα τα υπόλοιπα, πχ. μυθολογία, λαογραφία-παράδοση,κλπ. Αυτό που άρεσε πολύ στα παιδιά ήταν τα παραδοσιακά παιχνίδια (επιτραπέζια και μη, πχ Αμπάριζα). Επίσης, κάποια στιγμή ξεκίνησα και θεατρικό παιχνίδι, το οποίο επίσης άρεσε πολύ.
Καταγράφηκε
neve
Πλήρες μέλος
ΠΕ70/ ΠΕ7Ο.50/ ΠΕ71
«
Απάντηση #10 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 03:16:56 pm »
κορίτσια να σας ρωτήσω τα κδαπ ανήκουν στον δήμο ή στο υπουργείο παιδείας;
Επίσης υπάρχουν και κδαπ για παιδιά με ειδικές ανάγκες, αυτά θεωρούνται ως δομή της ειδικής αγωγής;
Καταγράφηκε
charchan
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #11 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 05:49:44 pm »
Ανήκουν είτε απευθείας στους δήμους, είτε σε νπδδ των δήμων ή σε δημοτικές επιχειρήσεις/νπιδ των δήμων.Πάντως όχι στο υπουργείο παιδείας.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν η προυπηρεσία σε ΚΔΑΠ σε νπδδ του δήμου θα αναγνωριστεί για τη μισθολογική μου εξέλιξη όταν προσληφθώ ως αναπληρώτρια. Γνωρίζει κανείς;
Καταγράφηκε
Maroylaki
Προχωρημένο μέλος
ΠΕ 60
«
Απάντηση #12 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 10:03:41 pm »
Εμένα πάντως τα 5 χρόνια δεν αναγνωρίστηκαν ούτε όταν μονιμοποιήθηκα επειδή ήταν Δημοτική επιχείρηση ΝΠΙΔ.Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως αυτό είναι αδικία!Τι θα πει ΝΠΙΔ,ΝΠΔΔ;Προυπηρεσία δεν είναι στο επάγγελμα μας;
Καταγράφηκε
charchan
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #13 στις:
Δεκεμβρίου 16, 2015, 10:27:15 pm »
Εννοείται αδικία είναι. Έχω την εντύπωση ότι απ τα ιδιωτικά σχολεία αναγνωρίζεται ως εκπαιδευτική προυπηρεσία και για τα ΚΔΑΠ είναι πολύ θολό το τοπίο παρότι προσλαμβανόμαστε με βάση το πτυχίο μας και κάνουμε εκπαιδευτική δουλειά. Για τους παιδικούς σταθμούς υπάρχουν νομοθετικές ρυθμίσεις αλλά για τα ΚΔΑΠ δε μπόρεσα να βρω κάτι.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum