0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aναπληρωτής μαθηματικός εργάζεται σε γενική αγωγή και κατέχει μεταπτυχιακό ειδικής. Υπάρχει συνάφεια;;;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Για να μην ανοίξω νέο θέμα, θα σας ρωτήσω και γω με τη σειρά μου.Είμαι μόνιμη πληροφορικός και ανήκω στην Α/μια (μετάταξη). Έχω κληρωθεί στο μεταπτυχιακό "Εκπαίδευση Ενηλίκων" του ΕΑΠ και θα ήθελα να ρωτήσω:α) αν πιστεύετε ότι θα αναγνωριστεί το μεταπτυχιακό ως συναφές για τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη (αν και είναι στάσιμα τα πράγματα τώρα). Σε μια γρήγορη google αναζήτηση που έκανα, βρήκα ονόματα διαφόρων ειδικοτήτων που τελειώσαν το μεταπτυχιακό αυτό και τους αναγνωρίστηκε (όλα όμως αφορούσαν συναδέλφους Β/μιας). Στην περίπτωση που δεν αναγνωριστεί, θα μετράει πουθενά (εκτός από εργασία σε δομές ενηλίκων, π.χ. ΙΕΚ);β) υπάρχει κάποιος που το έχει τελειώσει; Ποιες οι εντυπώσεις του; Αξίζει ο κόπος και το χρήμα;
Νομίζω ότι σίγουρα θα σου αναγνωριστεί. Αυτό που θα κερδίσεις είναι 2 ΜΚ. Κάποια μικρή αύξηση δηλ. στον μισθό σου. Από εκεί και πέρα, για το πού μπορεί να μετρήσει, θα μπορούσε να μετρήσει σε διάφορες προκυρήξεις που δίνουν μόρια για μεταπτυχιακά. Ακόμη και αν κάποτε σε ενδιαφέρει θέση υποδιευθυντή, διευθυντή ή οποιαδήποτε θέση ευθύνης. Γνωρίζω άτομα που το έχουν ακολουθήσει. Από ότι έχω ακούσει είναι αρκετά απαιτητικό. Μπορείς αν θέλεις να μπεις στο www.eap-forums.gr και να ψάξεις εκεί πληροφορίες. Νομίζω θα βρεις διάφορα ή μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις.
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πιο πολύ αναρωτιέμαι αν θα μου το αναγνωρίσουν μιας και ανήκω στην Πρωτοβάθμια και το μεταπτυχιακό αφορά εκπαίδευση ενηλίκων.
Νομίζω θα σου το αναγωνρίσουν, αλλά καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που το έχει παρακολουθήσει και δουλεύει ως καθηγητής. Αν δεν βρεις κάποιον στο forum του ΕΑΠ, πέσμου μήπως μπορώ να σε φέρω σε επαφή με κάποιον.