0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γιατί βρε παιδιά δεν τις βγάζουν όλες μαζί του 2020 και 2021 να μπει μια τάξη εφεξής; Αιντε όλοι του 2021 να κινηθούμε να βγουν μαζί ή τέλος πάντων το ταχύτερο χωρίς πια τέτοιες ακατανόητες κωλυσιεργίες. Παρατράβηξε το κακό και δεν ξέρω ποιος ο υπεύθυνος στο υπουργείο.
"Αλλιώς τι προτείνετε; να περιμένουν οι αιτησεις του 20 που διεκπεραιωνονται εδώ και ενάμιση χρόνο, στο υπουργείο παιδείας μέχρι να ολοκληρωθει η διαδικασία για αυτές του 21;" αχρειαστα επιθετικο το σχολιο, μια απλη επιθυμια/ερωτηση εξεφρασε ο ανθρωπος.
Όπως έχω ξαναπεί έχω κάνει ήδη αίτηαη - αναφορά για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και προτρέπω όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν το ίδιο. Οι διαδικασίες δεν λειτουργούν από μόνοι τους, άνθρωποι είναι από πίσω. Μια ερώτηση έχω μόνο. Πέρσι βγήκαν οι μετατάξεις σε δύο φάσεις, αρχές και τέλη Ιουλίου αν θυμάμαι καλά. Ξέρει κανείς γιατί?
Εγώ δε θα εκπλαγώ αν γίνουν ταυτόχρονα όσες αφορουν αιτήσεις του 2020 και του 2021
Είχαν διαφορετικές πράξεις αποδέσμευσης ΚΥΣΔΕ. Οι αποδεσμεύσεις των μεν έγιναν πολύ αργότερα από τις αποδεσμεύσεις των δε
Eυχαριστώ για την απάντηση, ναι αυτό φαίνεται το είχα δει και μεταξύ τους αν θυμάμαι καλά. Η ερώτηση είναι αν ήταν όλες από το ίδιο έτος. Δεν καταλαβαίνω τον τρόπο λειτουργίας, τις στέλνουν στα ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ ανά έτος, ανά τι ? Δηλαδή οι φάκελλοι που ήρθαν τώρα θα είναι μόνο με τα ονόματα των ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ των αρχών Μαίου ή θα είναι και παλαιότερα ονόματα? Και γενικά μιλάμε για συνολικά 30 με 40 άτομα τον χρόνο πια, δεν νομίζω ότι θα είναι παραπάνω μετά τις ρυθμίσεις του 2017.
μα αν δεν ρωτήσουν πως θα μάθουν; ελπίζω να μην ακούγομαι παλι επιθετικα.