0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.esos.gr/arthra/97367/dynatotita-metataxeon-sta-aei-oson-einai-apospasmenoi-se-ayta-anakoinose-sti-synodo
Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που έκανε μετάταξη στο Πανεπιστήμιο προ 2022 και μπορεί να μας ενημερώσει για κάποια πράγματα; Πχ αν μπήκε σε βαθμό Α,Β,Γ,Δ, αν λαμβάνει το επίδομα έρευνας, αν η προϋπηρεσία στη ΔΕ αναγνωρίστηκε χωρίς αστερίσκους, αν η μεταδιδακτορική έρευνα παίζει ρόλο στην βαθμολογική εξελιξη. Επίσης αν παρουσιάστηκε ευκαιρία για θέσεις ΔΕΠ και κατά πόσο το ίδιο το Πανεπιστήμιο δίνει ευκαιρίες στην μετάβαση από ΕΔΙΠ σε ΔΕΠ.
Εγω πηγα το 21Η προϋπηρεσια μετρησε κανονικα και μπηκα στον Α βαθμο (οπου και παραμενω). Παιρνω επιδομα διδακτικης προετοιμασιας και επιδομα βιβλιοθηκης.Οταν πηγα ο μιαθος ηταν γυρω στα 200 ευρω χαμηλοτερος απο την πρωτοβαθμια που ημουν. Τωρα ειναι ενας αξιοπρεπης μισθος, γιατι δοθηκαν αυξησεις στους καθηγητες και «πηρε η μπαλα» κι εμας. Η μεταδιδακτορικη ερευνα δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο. Ειναι απλα μια βεβαιωση που μπαινει στο βιογραφικο. Τωρα, θεσεις ΔΕΠ σε μας δεν ανοιξαν και δεν ξερω αν θα ανοιξουν. Προηγουνται αλλες ειδικοτητες, τις οποιες υπεδειξαν οι αξιολογητες το 2020. Απο εκει και περα, η δουλεια ειναι απειρη. Καμια σχεση με την πρωτοβάθμια! Εγω εχω δυο μαθηματα συν δυο ετη πρακτικη (σεμιναρια, φεοντιστηρια και εποπτειες) καθε εξαμηνο, συν δυο μαθηματα σε συνδιδασκαλια στο μεταπτυχιακο του τμηματος. Οι 22 ωρες την εβδομαδα, που θεωρητικά ειναι το ωραριο μας, δεν φτανουν ουτε για γεια σου! Εγω δουλευω πανω απο 50 ωρες την εβδομαδα, χωρις να σημαινει οτι ολες ειναι στο τμημα.Σε αλλα τμηματα μπορει να ειναι αλλιως. Εγω αυτο το γουσταρω ομως, και ας μην εχω σχεδον καθολου ελευθερο χρονο
Γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση κλεισίματος τμήματος λόγω μη προτίμησης από φοιτητές; Μετακινείται ο ΕΔΙΠ σε άλλο τμήμα του Πανεπιστημίου ή μπορεί να πάει και σε αλλη θέση άλλου Πανεπιστημίου;
Σε συνέχεια των παραπάνω γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα ελάχιστα προσόντα απαιτούνται για τις θέσεις ΕΔΙΠ; Για παράδειγμα πριν την κατάργησή τους; Για να μην ελπίζουμε άδικα.
Ευχαριστώ, μήπως τον έχεις πρόχειρο;
Διδακτορικό και απ όσο θυμάμαι 2 χρόνια μονιμότητα στο δημόσιο.