0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν θα ξανατρέξει το σύστημα με τα κενά της Αττικής και για την δευτεροβαθμια;;
Τότε γρήγορα και με το καλό. Εγώ, από την άλλη, βλέπω και τον άντρα μου που υποφέρει όπως εγώ-ίσως και πιο πολύ- και σκέφτομαι πόσο κακό του έκανα που τον παντρεύτηκα ούσα εκπαιδευτικός.
Το γνώριζε όμως εκ των προτέρων... άρα; Ας πρόσεχε!
Χαχαχα...είναι γεγονός ότι οι ένστολοι βολεύουν περισσότερο, αλλά για αρχή 4+10 μόρια γάμου-συνυπηρέτησης δεν είναι και άσχημα! Εγώ πάντως μπορεί να έπιανα και την 1η επιλογή μου ακόμα...!
Ε πάρε έναν ένστολο τότε, για σιγουριά Πλέον όλα πειτρέπονται
ένστολος : α είσαι εκπαιδευτικόςναιενστολος: που εισαι διορισμένη?δεν ειμαι μόνιμη αλλά αναπληρώτριαενστολος: α αυτο που γυρνατε καθεχρονοσε άλλη πόληναιενστολος: τι λες ρε συ αυτο ειναι γερό καψονι κάτσε να σε κερασω ενα ποτακι
Καλησπερα!ειναι κανεις αλλος συναδελφος που θελει να κινηθουμε νομικα για τον αποκλεισμο των περιοχων της Αθηνας και της Θεσσαλονικης?ηταν οι 5 επιλογες μου και δεν με ενημερωσε κανεις νωριτερα για να δηλωσω αλλες περιοχες που ειχα τα μορια με αποτελεσμα να ειμαι 670 χλμ απο το συζυγο μου κατα τα 2 ανηλικα τεκνα μου,1 και 3 ετων.γιατι να μας αποκλεισουν απο μια διαδικασια χωρις πρωτα να υπαρχει σχετικη ενημερωση ωστε να ανοιξει το συστημα και να δηλωσουμε εκ νεου αλλες περιοχες?
η Δ Αθηνας σφύζει κενων για ΠΕ04