0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ιστορικη στιγμη για τους ΠΕ05,οι περιοχες τοποθετησης.Θα μπορουσαν να ειναι ακομη καλυτερες.Μην ξεχναμε,οι συντριπτικες δικαστικες αποφασεις των διοριστεων οδηγησαν στην αναγκαστικη συσταση κλαδου και οργανικων στην Αθμια!
Γνωρίζει κάποιος εάν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης και επιλαχόντες ή αυτοί θα κληθούν με νέα πρόσκληση. Ευχαριστώ
πήρα στο τηλ που αναφέρει στην εγκύκλιο και μου απάντησαν ότι, αν προκύψουν θέσεις, θα βγει συμπληρωματική εγκύκλιος
Σε ποιό τηλέφωνο πήρες; μπορείς να μας πεις;Ευχαριστώ
Συνάδελφοι δεν μπορούν να τοποθετηθούν νεοδιόριστοι ΠΕ05 σε περιοχές όπως Αττική ή μεγάλα αστικά κέντρα όπου εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις μετάταξης ή μετάθεσης και περιμένουν στη σειρά συνάδελφοι με 150 μόρια μετάθεσης! Ήδη το υπουργείο παρακάμπτει τις υπηρεσιακές διαδικασίες. Κανονικά, κάποιος συνάδελφος που έχει ζητήσει Α' Λακωνίας και δεν την έχει πάρει δικαιούται ένστασης καθώς το υπηρεσιακό τους δικαίωμα παρακάμπτεται
Οι θέσεις που δίνονται σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης,δεν προσβάλλονται δικαστικά.Οπότε, όχι 150 μόρια, αλλά 300 να έχει εκπαιδευτικός,τις θέσεις που καταλαμβάνουν οι διοριστέοι,δεν τις χτυπάει κανείς.Τώρα όποιος έχει χρήματα να τα διαθέσει στον συμπαθή κλάδο των δικηγόρων,δικαίωμα του.Καλό είναι να κυκλοφορεί το χρήμα!
Η αίτηση που θα υποβάλλουν οι διοριστέοι, οι θέσεις των οποίων μεταφέρθηκαν από την Δευτεροβαθμια στην Πρωτοβάθμια ήτοι ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ19-20, σε ποια διεύθυνση θα πάνε για να την υποβάλλουν στην Δευτεροβάθμια ή στην Πρωτοβάθμια;
Οδηγίες υποβολής και καταχώρισης της αίτησης-δήλωσης προτιμήσεων (περιοχών) υποψηφίων για μόνιμο διορισμό της υπ’ αριθ. 194728/Ε2/15-11-2016 (ΑΔΑ: 6ΖΘ24653ΠΣ-ΣΗΩ) Υπουργικής Απόφασης1. Οι εκπ/κοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών υποβάλλουν την αίτηση-δήλωσή τους αποκλειστικά σε μία οποιαδήποτε Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, ενώ, οι εκπ/κοί των λοιπών κλάδων υποβάλλουν την αίτηση-δήλωσή τους αποκλειστικά σε μία οποιαδήποτε Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης.