0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ναι το κόψιμο της
Συνάδελφοι παρακαλώ ως πιο έμπειροι θα ήθελα τη γνώμη σας.Η παρακάτω παράγραφος δεν εξομοιώνει 1η 2η ειδικότητα? Δηλαδή εγώ πλέον μπορώ να πάρω μαθήματα από τη 2η ειδικότητά μου με α' ανάθεση? Τι πιστεύετε? Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις εκπαιδευτικώνδιαφορετικών κλάδων ή ειδικοτήτων με οργανική τοπο-θέτηση στην ίδια σχολική μονάδα, οι οποίοι έχουν ώρεςμαθημάτων σε κοινή α' ανάθεση
Μια ερώτηση... τι σημαίνει μέγιστο δεύτερης ανάθεσης 11 ώρες; Για παράδειγμα, αν ένας εκπαιδευτικός με υποχρεωτικό ωράριο 21 ώρες, έχει πρώτη ανάθεση 6 ώρες, παίρνει δεύτερη ανάθεση άλλες 11 (6+11=17), πώς συμπληρώνει τις άλλες 4 ώρες;
μέγιστο 11 ώρες ανάθεση σημάινει πως δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμιση του κανονικού του ωραρίου της α ανάθεσής του δηλαδή...δεν μπορεί να έχει πιο πολλές ώρες β ανάθεση από την α ανάθεσή του
... και τι γίνεται μετά;;
@guestteacherκαι εγώ το ίδιο πιστεύω. Νομίζω ότι δεν θέμα ερμηνείας. Όπως το έγραψαν για τα μαθήματα της α' ανάθεσης δεν έχει σημασία αν έχεις βασική ή δεύτερη ειδικότητα είναι το ίδιο δεν το διαχωρίζει. Άρα αν θέλω μπορώ να επιλέξω μάθημα α' ανάθεσης από την 2η ειδικότητά μου και να μην πάρω π.χ. από την 1η ειδικότητα.Αυτό είναι ξεκάθαρο.Το ερώτημα είναι: το έκαναν κατά λάθος? τους ξέφυγε και άρα θα το διορθώσουν?ή ξέρουν τι κάνουν και θέλουν εξομοίωση 1ης/2ης ειδικότητας?Σε ποιο τμήμα του υπουργείου πρέπει να ρωτήσω? ποιοι είναι οι αρμόδιοι για αυτό?Ξέρει κανείς?