0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αποζημίωση για κάθε μέρα επιτήρησης το προηγούμενο έτος ήταν 14
Εγω που υπηρετω σε τρια ΓΕΛ με καλεσαν επιτηρητρια σε ΓΕΛ (Αθηνα),καθως και πολλους συναδελφους μου...Η υπευθυνη του εξεταστικου κεντρου μας ειπε οτι η ημερα βγαινει στα 14
Γνωρίζει κάποιος πόσο ακριβώς θα πληρωθούμε καθαρά για κάθε μέρα επιτήρησης; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν στην περιοχή που υπηρετείτε κάλεσαν ως επιτηρητές καθηγητές από λύκεια γιατί εκεί που υπηρετώ κλήθηκαν κυρίως καθηγητές γυμνασίων!
Ναι έχουμε ΕΠΑΛ! Αλλά δεν τους κάλεσαν ούτε σε ΕΠΑΛ παρά μόνο λιγοστούς δηλ. 2-3 ενώ ο σύλλογος τους αποτελείται το λιγότερο από 25 άτομα! Μια χαρά λοιπόν οι καθηγητές των ΓΕΛ στο νομό μου! Μένει μόνο να δούμε αν θα παρουσιαστούν στη δουλειά τους μετά το πέρας των εξετάσεων όπως ορίζει ο νόμος!
Έχεις υπόψη σου ότι οι καθηγητές των ΓΕΛ, όσοι τουλάχιστον διδάσκουν εξεταζόμενα μαθήματα στις πανελλήνιες, θα πρέπει να πάνε να εξετάσουν Φ.Α;Ότι από την άλλη μέρα το απόγευμα θα πρέπει να πηγαίνουν σε βαθμολογικό;Ότι πρέπει να στελεχώσουν επιτροπές Λ.Ε.Ε;Απολύτως σωστό να μην τους ανατίθενται και επιτηρήσεις.
Στις μικρές πόλεις συμβαίνει αυτό συχνά. Σε μας προτιμήθηκαν αρκετοί "μη ντόπιοι".