0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδερφοι μια βοηθεια παρακαλω....δυστυχως μου προεκειψε ενα προβλημα υγειας και μαλλον δεν θα μπορεσω να παω στην δουλεια 2 βδομαδες τουλαχιστον..δεν εχω πολλες ωρες μονο 10 και ειναι μονο εργαστηρια με αλλη συναδερφο ....τι γινεται στην περιπτωση μου ?ας με βοηθησει καποιος..
Για ΕΠΑΣ
Μην αγχώνεσαι! Ειδοποιείς ότι θα λείψεις για λόγους υγείας τις συγκεκριμένες ημέρες. Αφού είσαι και με άλλη συνάδελφο, ουσιαστικό πρόβλημα στη διεξαγωγή των μαθημάτων δε θα προκύψει. Απλά δε θα πληρωθείς τις ημέρες που θα λείψεις!
Σε περίπτωση που εχεις χαρτι από δημοσιο φορέα, που να γραφει ότι δεν μπορείς να εργαστείς, τότε δικαιούσαι άδεια, τις πρώτες 15 μέρες με αποδοχές (και οι ώρες θα γραφτούν στην προυπηρεσια σου) και από εκεί και πέρα η άδεια θα ναι ανευ αποδοχών.
ελπιζω να ειναι ετσι εαν και δημοσιο φορεα που θα βρω ιδιωτης με παρακολουθει και το προβλημα μου ειναι σοβαρο.....εχω απελπιστει γιατι φοβαμαι οτι θα χω θεμα...
Τσάμπα απελπίζεσαι και στεναχωριέσαι.. Εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας και θα απουσιάσεις δικαιολογημένα, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εξάλλου η συνάδελφός σου θα μπορέσει καλύψει τα εργαστήρια. Αν ο διευθυντής δεν δείξει κατανόηση (που δεν το πιστεύω)ή σε στραβοκοιτάξει δικό του το πρόβλημα! Δεν μπορεί να σου κάνει κάτι π.χ. να σε διώξει εάν αυτό φοβάσαι. Πήγαινε και πες του αυτό και αυτό συμβαίνει και θα χρειαστεί να λείψω. Ούτε να αρρωστήσουμε δεν μπορούμε πια εμείς οι ωρομίσθιοι!
Καταρχάς Perla3, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστείς να λείψεις πάρα πολλές μέρες.Από παλιότερες εμπειρίες από συναδέλφους και στο Παιδείας και στον ΟΑΕΔ, ψάξτο καλύτερα αν πρόκειται να λείψεις για πάνω από 8 μέρες συνεχόμενες. Διότι χωρίς να μου έχει συμβεί, συνάδελφοί μου είχαν αναφέρει ότι ίσως τίθεται θέμα "αναγκαστικής αποχώρησης" ακόμα και για λόγους υγείας και δυστυχώς έτρεχαν τότε. Ελπίζω να μην είναι έτσι και να μη χρειαστεί να λείψεις τόσο πολύ, αλλά θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο περισσότερο εκ τω προτέρων.