0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο οι μαθηματικοί γνωρίζουν τις γεωγραφικές συντεταγμένες και τις κλίμακες;
Οι συντεταγμένες είναι πολύ εύκολο να τις μάθει κανείς. Όσο για τη Γεωγραφία, δεν είναι μόνο συντεταγμένες και κλίμακες. Είναι (ή θα έπρεπε να είναι) και γνώσεις για την κάθε χώρα, για τον πληθυσμό, την έκταση, το ανάγλυφο, τις πρωτεύουσες, τα πολιτιστικά στοιχεία όπως η θρησκεία και η γλώσσα σε κάθε χώρα και περιοχή ... όλα αυτά είναι άσχετα με του μαθηματικούς και τους φυσικούς. Πιο σχετικοί είναι μάλλον οι ξενόγλωσσοι.
Με Χ ευρώ οργανική Ποιός σκοτίστηκε για το μάθημα! Μεράκι να χεις (και κάποιον να σε χώσει)Μετά έχεις δίκαιο επειδή λες ότι όλοι είναι σαν και σέναΠιάτσα
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουνίου 25, 2016, 06:33:09 amΟι πιέσεις των δανειστών υπήρχαν από τότε που τους φορτωθήκαμε και θα υπάρχουν μέχρι να τους ξεφορτωθούμε. Αυτοί δε νοιάζονται για τίποτε άλλο πέρα από την αύξηση των εσόδων και τη μείωση των δαπανών. Αυτή που θα πρέπει να ενδιαφέρεται αν τα μέτρα θα είναι αναπτυξιακά θα πρέπει να είναι η κυβέρνηση που αποφασίζει και τι μέτρα θα πάρει.Για το αλληλένδετο θέμα, δεν κατάλαβα πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά την γ΄ανάθεση. Αλληλένδετα είναι: οι πιέσεις των δανειστών με τα όποια μέτρα παίρνουν (σπασμωδικά ή όχι) οι δικοί μας κυβερνώντες.Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να επηρεάσει το θέμα της γ' ανάθεσης, ούτε και έχω να προτείνω κάποια λύση, απλά διαπίστωση κάνω.
Οι πιέσεις των δανειστών υπήρχαν από τότε που τους φορτωθήκαμε και θα υπάρχουν μέχρι να τους ξεφορτωθούμε. Αυτοί δε νοιάζονται για τίποτε άλλο πέρα από την αύξηση των εσόδων και τη μείωση των δαπανών. Αυτή που θα πρέπει να ενδιαφέρεται αν τα μέτρα θα είναι αναπτυξιακά θα πρέπει να είναι η κυβέρνηση που αποφασίζει και τι μέτρα θα πάρει.Για το αλληλένδετο θέμα, δεν κατάλαβα πώς μπορεί να επηρεάσει θετικά την γ΄ανάθεση.
Οι αρχαίοι Έλληνες, εκτός από έμφαση στο στοιχείο του τραγικού (πράγμα το οποίο δεν αποτελεί γι'αυτούς αυτοσκοπό), πρωτίστως έδιναν έμφαση στην ομορφιά, την καθαρότητα, την τελειότητα, την αυτονομία του πνεύματος, τη διασύνδεση θεωρίας και πράξης, τη διαρκή αγάπη για τη ζωή και την έρευνα (χωρίς περιορισμούς συγκεκριμένων αντικειμένων) και την επιδίωξη της ευτυχίας μέσω της κατάκτησης της αρετής. Ουδεμία σχέση με την εποχή μας δηλαδή... Αυτό ήθελα να τονίσω και γι'αυτό στάθηκα στο σχόλιο περί του αιώνα μας και του "αρχαίου ελληνικού διαφωτισμού" (ή καλύτερα της κλασικής εποχής)... Μακράν απέχει.
Αλληλένδετα είναι: οι πιέσεις των δανειστών με τα όποια μέτρα παίρνουν (σπασμωδικά ή όχι) οι δικοί μας κυβερνώντες.Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να επηρεάσει το θέμα της γ' ανάθεσης, ούτε και έχω να προτείνω κάποια λύση, απλά διαπίστωση κάνω. Κάθε διαπίστωση και κάθε τοποθέτηση είναι σεβαστή. Εγώ ζήτησα μια διευκρίνιση για να καταλάβω πώς πέρα από τις οικονομικές επιπτώσεις του Brexit, μια επιπλέον τρύπα 6-7 δις ευρώ στον ετήσιο προϋπολογισμό της ΕΕ θα λειτουργήσει με κάποιο τρόπο θετικά για μας στις πιέσεις των δανειστών.
Μέσω της δημιουργίας φαινομένου ντόμινο, αποδυναμώνοντας τη Γερμανία...