*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΠΑΙΤΕ και πανελλήνιες εξετάσεις στα 30  (Αναγνώστηκε 12142 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daskalos11

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ17.03 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΠΑΙΤΕ και πανελλήνιες εξετάσεις στα 30
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 02, 2016, 10:21:11 am »
@ThrylosLol

Αδερφε , μιας κι εκανα ακριβως αυτο που σκεφτεσαι να κανεις θα προσπαθησω να σου ξεδιπλωσω ενα σεντονακι με τα θεματα που βιωσα εγω.

Το 2004 εδωσα πανελληνιες απο ΤΕΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:56:35 »

Αποσυνδεδεμένος ThrylosLol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 02, 2016, 02:31:47 pm »
Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τις συμβουλές και την βοήθεια που μου δίνεται.

sapore

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 02, 2016, 04:44:01 pm »
Λοιπόν,
άκου:
 Στα σχολεία (ακόμα και τα ΕΠΑΛ που σε αφορούν) , ακόμα και να πας, δε θα σου απαντήσουν στα σίγουρα (εκτός αν πέσεις σε άτομο που όντως ξέρει) καθώς και η υποστελέχωση των σχολείων αλλά και το γεγονός ότι απλά ΔΕΝ ξέρουν (και γιατί άλλωστε; θα΄πρεπε;) πχ όσοι είναι πιο νέοι (ακόμα και δ/ντες) πχ για τα "παλιά" ΤΕΛ κ ΤΕΕ.

Αφού έχεις πτυχίο (και όχι απολυτήριο, δεν έδινε τέτοια ως το 2007 που υπήρχε ο θεσμός) ΤΕΕ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 03, 2016, 03:14:01 pm »
Πήγα στο επαλ και ρώτησα, η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις, δεν γνώριζαν λεπτομέρειες και ο ένας έλεγε διαφορετικά πράγματα από τον άλλον, βέβαια δεν έχουν άδικο οι άνθρωποι κάθε χρόνο αλλάζει ο νόμος. Μην πολυλογώ ίσως να μην γνώριζαν λεπτομέρειες για αυτά που τους ρώτησα όμως έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και με βοήθησαν τόσο στο να πάρω την ύλη όσο και στο να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες από όσα και εκείνοι ξέρουν. Τα βιβλία δεν τα πήρα όλα γιατί δεν είχαν να μου δώσουν όμως μου έδειξαν από που μπορώ να τα κατεβάσω μέχρι να τους φέρουν καινούργια.
Ευτυχώς οι καθηγητές στο συγκεκριμένο επαλ δεν παρατάνε τους παλιούς μαθητές τους, εννιά διαφορετικοί καθηγητές μου μίλησαν και με βοήθησαν με ότι ήξερε και όπως μπορούσε ο κάθε ένας μέχρι να κατέβει η υπεύθυνη για αυτά τα θέματα.
Με τα πολλά και αφού κατέβηκε η υπεύθυνη μου είπε τελείως διαφορετικά πράγματα από όσα είχα ακούσει μέχρι εκείνη την στιγμή, μου είπε πως μπορώ να δώσω με τα μαθήματα του ενιαίου λυκείου σε ενιαίο λύκειο ακόμα και αν δεν έχω απολυτήριο ενιαίου.
Τόσο εγώ όσο και οι καθηγητές είχαμε μείνει λίγο κάγκελο, νόμιζα πως ήθελε να με ξεφορτωθεί όμως τελικά μίλησα και με ενιαίο λύκειο και μου είπανε πως αυτό ισχύει όμως πρέπει να ρωτήσω το υπουργείο για κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή ειδικοτήτων διαφορετικών επιστημονικών πεδίων, αν θα δώσω και σε μαθήματα ειδικότητας, αν θα δώσω στο επαλ η στο γελ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.
Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι έδειξα πως έχω πραγματικό ενδιαφέρον ή το ότι είμαι 30 χρονών και θα δώσω πανελλήνιες όμως με βοήθησαν πάρα πολύ και δεν με άφησαν λεπτό από την στιγμή που πήγα. Από εδώ και πέρα μένει να κάνω μια σωστή επιλογή ειδικότητας.
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια που μου δώσατε, πλέον αυτό που μένει είναι να κάνω σωστή επιλογή ειδικότητας όταν πάρω το μηχανογραφικό στα χέρια μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2016, 03:16:59 pm από ThrylosLol »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:56:35 »

Αποσυνδεδεμένος niteulf

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 03, 2016, 08:49:28 pm »
Πήγα στο επαλ και ρώτησα, η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις, δεν γνώριζαν λεπτομέρειες και ο ένας έλεγε διαφορετικά πράγματα από τον άλλον, βέβαια δεν έχουν άδικο οι άνθρωποι κάθε χρόνο αλλάζει ο νόμος. Μην πολυλογώ ίσως να μην γνώριζαν λεπτομέρειες για αυτά που τους ρώτησα όμως έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και με βοήθησαν τόσο στο να πάρω την ύλη όσο και στο να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες από όσα και εκείνοι ξέρουν. Τα βιβλία δεν τα πήρα όλα γιατί δεν είχαν να μου δώσουν όμως μου έδειξαν από που μπορώ να τα κατεβάσω μέχρι να τους φέρουν καινούργια.
Ευτυχώς οι καθηγητές στο συγκεκριμένο επαλ δεν παρατάνε τους παλιούς μαθητές τους, εννιά διαφορετικοί καθηγητές μου μίλησαν και με βοήθησαν με ότι ήξερε και όπως μπορούσε ο κάθε ένας μέχρι να κατέβει η υπεύθυνη για αυτά τα θέματα.
Με τα πολλά και αφού κατέβηκε η υπεύθυνη μου είπε τελείως διαφορετικά πράγματα από όσα είχα ακούσει μέχρι εκείνη την στιγμή, μου είπε πως μπορώ να δώσω με τα μαθήματα του ενιαίου λυκείου σε ενιαίο λύκειο ακόμα και αν δεν έχω απολυτήριο ενιαίου.
Τόσο εγώ όσο και οι καθηγητές είχαμε μείνει λίγο κάγκελο, νόμιζα πως ήθελε να με ξεφορτωθεί όμως τελικά μίλησα και με ενιαίο λύκειο και μου είπανε πως αυτό ισχύει όμως πρέπει να ρωτήσω το υπουργείο για κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή ειδικοτήτων διαφορετικών επιστημονικών πεδίων, αν θα δώσω και σε μαθήματα ειδικότητας, αν θα δώσω στο επαλ η στο γελ και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.
Δεν ξέρω αν έφταιγε το ότι έδειξα πως έχω πραγματικό ενδιαφέρον ή το ότι είμαι 30 χρονών και θα δώσω πανελλήνιες όμως με βοήθησαν πάρα πολύ και δεν με άφησαν λεπτό από την στιγμή που πήγα. Από εδώ και πέρα μένει να κάνω μια σωστή επιλογή ειδικότητας.
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και την βοήθεια που μου δώσατε, πλέον αυτό που μένει είναι να κάνω σωστή επιλογή ειδικότητας όταν πάρω το μηχανογραφικό στα χέρια μου.
Δεν ξέρω γιατί σου κάνει εντύπωση που σε εξυπηρέτησαν.
Από το ΕΠΑΛ της οργανικής μου έχουν περάσει πάμπολλες φορές παλιοί μαθητές και ποτέ κανένας δεν έφυγε με το παράπονο ότι δεν του δώσαμε σημασία.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2016, 09:01:22 pm από niteulf »

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 04, 2016, 12:13:44 am »
Απάντησες στην ίδια σου την ερώτηση.

"Τα άσχημα ακούγονται και αναπαράγονται εύκολα και δημιουργούν γενικεύσεις.
Είναι πιο πιασάρικα. Τα καλά όχι..."

Πριν πάω μου έλεγαν πως στην ηλικία που είμαι θα μου πούνε δύο τρία πράγματα και θα με διώξουν. Πήγα φοβισμένος και με άγχος με όσα είχα ακούσει όμως οι άνθρωποι έδειξαν πως χάρηκαν που τολμάω μετά από τόσα χρόνια και κάνω αυτό το βήμα και με βοήθησαν σε ότι και αν τους ζήτησα. Δεν φταίνε εκείνοι που το σύστημα κάθε χρόνο αλλάζει. Κάποτε και εγώ σε αυτή την κατηγορία άνηκα, όταν γινόταν κάτι άσχημο το έλεγα παντού και τα καλά ούτε που τα ανέφερα, κάπως έτσι έφτασα και στο σημείο που είμαι τώρα.
Για να μην βγαίνω εκτός θέματος όλα πήγανε καλά, πήρα την ύλη πήρα ότι πληροφορίες ήθελα να μάθω, είχα άριστη εξυπηρέτηση από το επαλ μου οπότε πάμε δυνατά για πανελλήνιες  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)