0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ενας μιλα για αναπληρωτες κ ο αλλος για αποσπασεις αν καταλαβα καλα. Ειναι δυνατον τα κενα της θεσσαλονικης να δοθουν στους αναπληρωτες κ οχι στους μονιμους που θελουν να βρεθουν κοντα στην οικογενεια τους. Και ειδικα μετα τις μηδενικες μεταθεσεις για πολλα χρονια!!!Ο Παληγιαννης ενημερωνει τους αναπληρωτες. Τι γινεται;;;;Ειναι σοβαροι;;;
Οι διαφορά των κενών είναι ότι τα πολλά τα έδωσαν τα ΠΥΣΠΕ.Δυστυχώς αυτά του Υπουργείου είναι μετά τα κατεβάσματα των πλεονασμάτων των οικείων ΠΥΣΔΕ από τους Περιφερειακούς.ΥΓ. Συγγνώμη για τις προσθαφαιρέσεις κειμένων στο μήνυμα μου. Δείτε αυτό που γράφω τώρα και είναι το τελικό.
Περσινή ανάρτηση της α φάσης αποσπάσεων. alfavita.gr. "Αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕΔημοσιεύτηκε: Σάββατο, 6 Αύγουστος, 2016 - 06:12"Λέτε να πάμε το πρωί με την αυγούλα; δηλ πότε τελείωσε η συνεδρίαση πέρυσι;
Για την Θεσσαλονικη που με ενδιαφερει δεν υπαρχει περιπτωση 60 κενα να καλυφθουν απο τους πλεοναζοντες στην Δευτεροβαθμια!!!! Αν μειωνονταν απλως οκ...αλλα εδω εξαφανιστηκαν!!! Κατι αλλο παιζει κ ειναι πραγματικα γελοιοι αν γινουν αποσπασεις με αυτα τα κενα.
Ενα αλλο που μου σπαει τα νευρα ειναι οτι εφοσον δεν βγηκαν πολλες αποσπασεις σε φορεις κ εξωτερικο δε θα δωθουν τα σωστα κενα σημερα κ θα παρουν αναπληρωτες πριν την γ φαση.Επισης, αν βγουν οι λοιπες μετα τις 1 Σεπτ πρεπει να περιμενουμε να μας αντικαταστησουν.
Απλα πέρυσι η ΑΒ αποκοιμήθηκε....μην ταράζεστε...με τη δύση του ηλίου όλα θα τελειώσουν.
Μπορείς να μου πεις πόσες αποσπάσεις έκανε από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ στην Α φάση?Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει υπολογίσει "τραβήγματα" και από άλλα ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣΔΕ της Κεντρικής Μακεδονίας?Δες και Α Αθηνας και θα καταλάβεις τι λεω